Автор
Ева Григорова

Светлана викна полиция: Гущеров тропал по вратата ѝ, двамата са отново заедно

Сагата със скандалите между бившата плеймейтка Светлана Гущерова и бизнесмена Християн Гущеров продължава с пълна сила.

Въпреки че семейството официално все още не е разделено, разприте в него ясно издават, че големият разрив скоро предстои.

View post on Instagram
 

Както вече се знае, двамата не живеят заедно. Това стана ясно, след като по-рано таблоидите разпространиха мълвата, че Светлана е грабнала две от децата си и е избягала от къщата в полите на Витоша, като другите две оставила на баща им.

Снощи обаче Гущеров се появил пред дома на съпругата си и започнал да тропа по вратата. Светлана не желаела да му отвори, но той не се предавал. Упоритото тропане притеснило Светлана и тя се обадила на тел. 112. Пристигнала полиция. Но тъй като и двамата не подали жалби, не се стигнало до задържане.

View post on Instagram
 

Дали заради разпалващия се конфликт между двамата, или заради нещо друго, но вчера Гущерова е споделила на стори в профила си в Инстаграм следния цитат: "Изяж тортата, купи скъпите обувки, блокирай онези хора, започни начисто! Повярвай в себе си! Големите промени започват с малки крачки."

Над него майката на четири деца е написала многозначително "Едно ново начало". Интересното е, че кадърът, който е споделила на стори, е качен в Инстаграм на 4 март. А в описанието си Гущерова е посочила, че е майка на 4 деца. Според запознати преди това там е пишело и че е съпруга, пише "24 часа".

Насилие, изневери и пари: Гущерова живяла като в латиноамерикански сериал с Християн?
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Насилие, изневери и пари: Гущерова живяла като в латиноамерикански сериал с Християн?

Автор Ива Петрова

След като се зарече обаче, че е на прага на ново начало, нещата изведнъж се преобърнаха. Самият Християн бил на седмото небе от щастие и го показал публично в социалните мрежи, като отключил Инстаграм профила си и го напълнил с нейни снимки, на които ѝ се обяснява в любов. Тя пък отново започнала да го следва и възстановила изтритите публикации, свързани с него, пише  Intrigi.bg.

Турският сериал продължава с пълна пара и за това загатна самата Гущерова. „До всички, които следят живота ми и клюкарстват за него. Не се отказвайте. Сезон 2 ще излезе скоро“, гласи пост на сторито ѝ в Инстаграм.

View post on Instagram