Автор
Ива Петрова

Насилие, изневери и пари: Гущерова живяла като в латиноамерикански сериал с Християн?

Приказката на семейство Гущерови, която Светлана разказва от години се оказа голяма и тлъста лъжа. В скорошен пост в инстаграм Светлана обяви, че се разделя с Християн. Малко след това обаче, го свали и публикува снимка за рождения ден на съпруга си.

Близки до семейството издават, че раздялата между двамата е факт от поне две седмици, а скорошната случка с побоя от Кирил Терзиев слага началото на раздора.

View post on Instagram
 

Терзиев разкри, че Гущеров му дължи огромна сума пари. Малко след това се появи и история за любовните отношения на Светлана с Кирил, които поддържали по време на уж щастливия брак на Гущерови. Освен, че я задоволявал в леглото, Терзиев давал на Светлето и пари в брой, за да закърпи семейния бюджет, пише „Хотарена“.

След като разбрал Християн побеснял и пребил половинката си. Това преляло чашата! Светлана хванала две от децата си и се изнесла от квартирата на Гущеров, но две от децата останали при него.

View post on Instagram
 

Останала без пари, плеймейтката била принудена да се върне към стария занаят. Тя намерила италианци, които да задоволява, а те ѝ заплащали в евро. Християн обаче пуснал свои приятели да я следят, а те заснели цялата случка с чужденците. Бизнесменът дори се заканил, че ще използва компроматите в съда, за да вземе децата.

Историите около това семейство са толкова много, че всички се чудим кое е истина и кое не е.

Разделени ли? След като съобщи за раздялата със съпруга си, Гущерова му се обясни в любов
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Разделени ли? След като съобщи за раздялата със съпруга си, Гущерова му се обясни в любов

Автор Ива Петрова