Автор
Веселина Петрова

Модерно семейство: Синът на Ралф Шумахер бе първият, който го подкрепи

До преди девет години Ралф бе женен за Кора - една от най-сексапилните жени, а двойката бе любима тема на германските таблоиди. Но животът често поднася изненади.

Ралф бе звезда във Формула 1 от 1997-а до 2007-а, макар да не успя да достигне висотите на брат си. И все пак е спортист със звездна кариера.

В началото на века той се сгодява за Кора-Каролин Бринкман, дъщеря на богат германец - Герд Бринкман, притежател на верига магазини по бензиностанции в страната.

Двамата сякаш са родени един за друг - секси, популярни, млади...

View post on Instagram
 

Тя също е пилот. Естествено, не на нивото на Ралф, но се състезава в Mini Challenge Deutschland, както и в няколко старта от рали състезания, тестови серии на марки като "Мерцедес" и "Ауди"... Къде заради качествата на пилот, къде заради рекламния ефект.През 2015-а Ралф и Кора се разделят. Разводът им е на първите страници на таблоидите. Той запази тогава мълчание.

Страхът в семейство Шумахер от 2013-а насам винаги е бил, че някой "вътрешен" може да изнесе информация за състоянието на Михаел, който се възстановява под пълно табу за външния свят в имение в Швейцария след инцидента от преди повече от 10 години.

Това е записано и в документите за развод като специална клауза. Кора получива шест милиона евро обезщетение. И всеки продължава по пътя си.

Той продължава с Формула 1 като индивидуален ментор на млади пилоти, анализатор, консултант на отделни отбори. Тя прави точно обратното - отново се снима за Playboy на 40 години, а на 46 през януари тази година откри свой личен и доста популярен вече профил в платформата Only Fans.

"Чувствам се чудесно в това тяло и искам да го покажа на хората - коментира за "Билд", с което разпали още интереса. - Не е целта да изкарвам пари, но признавам, че парите не са лоши."Оказа се обаче, че клаузата в документите, подписани при развода от страната на семейство Шумахер, забраняват изявата. Синът ѝ не е очарован от поведението на майка си. Той също върви по стъпките на татко, чичо, братовчед му Мик и мама. Пилот е - кара за Winward Racing в Ендрюранс надпреварата, особено популярна в Австрия и Германия. Гаджето му също е пилот, унгарката Вивиен Кешели, с която живеят в Залцбург, далеч от Кора (тя си е в Германия) и Ралф (Монако).Именно Дейвид бе първият, който излезе и открито подкрепи баща си Ралф в неделната вечер, когато той обяви с публикация в Instagram, че има партньор-мъж в живота си, пише Webcafe.