Автор
Ива Петрова

Шанън Дохърти се развела ден преди да почине

На 12 юли 2024 г., ден преди да си отиде от този свят след дълга битка с рака, актрисата Шанън Дохърти е постигнала споразумение за развод с бившия си съпруг Кърт Исуариенко.

Двамата сключиха брак през октомври 2011 г., но след 11 години съвместен живот влязоха в тежък и продължителен бракоразводен процес през април 2023 г.

Според съдебни документи Дохърти подписва молба за отказ от съпружеска издръжка на 12 юли. Това се случва часове преди смъртта ѝ на 13 юли. Документите разкриват, че актрисата се е съгласила на "стандартно или безспорно разтрогване" на брака, което означава, че двойката е уредила своите отношения извън съда.

С развода Дохърти получава пълна собственост върху имението си в западната част на Малибу, три автомобила и четири банкови сметки, както и 100% от пенсионните активи в нейния пенсионен план на SAG.

Разводът бе изключително труден процес за Дохърти. В разгара на битката тя заяви, че Исуариенко забавя предоставянето на необходимата финансова информация за своята фотографска работа, което я кара да вярва, че той удължава развода с надеждата, че тя ще умре, преди да бъде задължен да плаща съпружеска издръжка.

Адвокатът на Исуариенко - Катрин Хеерсема, отхвърли тези твърдения, подчертавайки, че клиентът ѝ е предложил споразумение през октомври 2023 г., но Дохърти го е отхвърлила.

Готви се за края? Шанън Дохърти разпродава вещите си
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Готви се за края? Шанън Дохърти разпродава вещите си

Автор Веселина Петрова

Шанън Дохърти, кчиято звезда изгря с ролите ѝ в "Бевърли Хилс 90210" и "Чародейките", получи тежката диагноза рак на гърдата през 2015 г.

През 2017 г. състоянието ѝ беше в ремисия, но през 2020 г. ракът се завърна в метастатичен стадий 4. Актрисата си отиде на 13 юли 2024 г. на 53-годишна възраст, заобиколена от своите близки и кучето си Бауи.