Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, навлизате във великолепен период. Стрелците ще почувстват невероятен прилив на увереност

Ден за полагане основите на по-благоприятно бъдеще. Помислете за планиране на лека вечер, пълна с питателна храна и добра компания.

Овен – Хората около вас може да изглеждат малко по-агресивни и остри в изказванията си. Не се поддавайте на негативизъм или борби за власт през това време. Не забравяйте да внимавате и да се пазите от ревниво или обсебващо поведение в себе си и в другите.

Телец – Луната дебютира в другия земен знак Козирог и вашия девети слънчев дом, което ще ви донесе засилено чувство на оптимизъм и вътрешен мир. Засилва се интуицията ви. Вашата управителка Венера в хармонично взаимодействие с възлите на съдбата ще благослови личните ви дела.

Близнаци – Нещата ще изглеждат доста черно-бели, когато Луната навлезе в Козирог днес и вашия слънчев осми дом, поставяйки ви в изключително практично и транзакционно пространство. Междувременно Венера ще подкрепи вашите идеи и социални връзки.

Рак – Открехнете своята чувствена и интуитивна страна. Може да почувствате особено духовна връзка с любимия човек сега, особено ако желаете да внесете малко философия, мистичност или религия в отношенията и рутината си.

Лъв – Романтичните пориви могат да се появят неочаквано. Ако сте обвързани, изпратете на любимия си човек онази палава усмивка, която казва, че сте готови за знойни усещания. Умът ви ще бъде погълнат от сексуални мисли и фантазии сега и през следващите дни.

Дева – Абсолютно великолепен период ви очаква сега и в следващите дни. Някой от вашите приятели, познати от близкото обкръжение може да се стреми да ви съблазни днес. С толкова дълбоко разпалени чувствени желания, позволете си да им се насладите!

Везни – Ще жадувате за сигурни връзки и време, прекарано у дома, когато Луната навлезе в Козирог и вашия слънчев четвърти дом. Доверете се на тези вибрации, като следвате интуицията си и почитате това, от което се нуждаете, за да се чувствате сигурни и завършени.

Скорпион – Един доста магически, сладък и мек период ви очаква сега и в следващите дни. Ако сте обвързани и живеете заедно, помислете как можете да превърнете жизненото си пространство в свещена арена, която насърчава интимността за двама ви.

Тези зодии ще се радват на голям късмет по време на пълнолунието
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Веселина Петрова

Тези зодии ще се радват на голям късмет по време на пълнолунието

Автор Веселина Петрова

Стрелец – Вие ще почувствате невероятен прилив на увереност, за да можете да проявите каквото пожелаете в личния, професионалния или романтичния си живот. Но не чакайте само да дойде при вас. Протегнете ръка и го вземете.

Козирог – Космическото време със сигурност ще донесе някои добри новини около професионалния живот, но то също така ще ви създаде настроение за любов! Може да имате желание за спонтанна, всепоглъщаща лудория с партньор/ката си.

Водолей – Дръжте здраво мислите в главата си и думите в устата си, докато Луната е в квадрат с Нептун, в противен случай може, освен да има търкания, да ви измамят или предадат. Кармична връзка може да се появи при вас, ако сте необвързани!

Риби – Направете си почивка от фиксирането върху дългосрочни цели и визии за успех, когато Нептун се активира преди обяд, подтиквайки ви да търсите повече мекота. Добър момент да потърсите изцеление на вътрешното дете в себе си.