Автор
Евелин Попадийна

През юли: Тези зодии ще се върнат при бившите си

През юли, според прогнозите на доста астролози, се очертава определени зодиакални знаци да намерят път обратно към бившите си партньори.

Близнаци
През юли представителите на зодия Близнаци могат да се окажат изкушени да се върнат към бившите си. Венера, планетата на любовта и връзките, влече в техния знак още на 1-ви юли, което със сигурност ще повиши интереса им към минали романтични връзки.

Дева
Възможно е голяма част от представителите на зодия Дева да почувстват желание да се помирят с бившите си. Пълното слънчево затъмнение на 2-ри юли попада в техния знак, което символизира както ново начало, така и възможност за преразглеждане на стари отношения.

Снимки: Freepik
Снимки: Freepik

Скорпион
Скорпионите може да се сблъскат с бившите си през юли заради Марс, тяхната управляваща планета, която мина в ретроградност на 28 юни и ще остане така до 12 октомври. Това може да накара Скорпионите да помислят за старите си изгори и евентуално да се свържат отново с тях.

Стрелец
Благодарение на Юпитер, управляващата планета на Стрелците, могат да изпитат желание да се съберат с бившите си. Юпитер стана директен на 28 юни, насърчавайки Стрелците да тръгнат по нови пътища или да възстановят стари връзки.

Водолей
Водолеите могат да се окажат привлечени от бившите си през юли заради Сатурн, тяхната управляваща планета. Той става директен на 23 юли, което може да им помогне да придобият яснота относно минали връзки и да решат да се съберат с някоя стара любов.

Тези 3 зодии ще ударят джакпота до края на юли
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези 3 зодии ще ударят джакпота до края на юли

Автор Евелин Попадийна