Автор
Ива Петрова

Между амбицията и скандала: Доника за музикалния бизнес, сравненията с Галена и неприличните предложения

Доника, племенницата на известната попфолк певица Галена и изгряваща звезда в жанра, вече не е част от музикалната компания "Алфа Мюзик", ръководена от Галин. Според информацията, Галин е прекратил професионалните им отношения, но Доника споделя, че разочарованието е било взаимно.

View post on Instagram
 

В интервю за NAYcast, Доника разкрива: "Нито те ми дадоха това което аз искам, нито аз на тях. Бях подценявана винаги, не само от тях, но и от другите компании, в които бях. Хората много ме сравняват с Галена и явно искат аз да съм тя, но аз съм много различен човек".

View post on Instagram
 

Младата певица е била част от три музикални компании - Hit Mix, Mega Star на Меди и Alpha Music на Галин, като във всички случаи е получавала подкрепа от леля си Галена. В момента Доника се самопродуцира с помощта на родителите си. За последния си проект - трио с Галена и Азис, тя споделя, че е инвестирала около 100 000 лева.

View post on Instagram
 

Доника също така разкрива, че понастоящем е необвързана и често получава неприлични предложения в социалните мрежи. Едно от най-скандалните предложения, които е получила, е било за интимна среща срещу 20 000 лева.