Автор
Ива Петрова

Кати отказала проба за алкохол, свалиха ѝ номерата

В ранните часове на деня, известната фолк изпълнителка Кати се озова в центъра на скандал, след като бе задържана от органите на реда в софийския квартал "Люлин". Според информация, предоставена от bTV, 47-годишната певица, родом от Перник, е била спряна за проверка, докато шофирала в явно нестабилно състояние.

Катя Михайлова, известна с хита си "Волната пеперуда", демонстрирала неуважително поведение към полицейските служители и категорично отказала да се подложи на тест за алкохол. Въпреки това, проверката за наркотични вещества дала отрицателен резултат.

Освен че номерата на автомобила ѝ били свалени на място, тя рискува да загуби шофьорската си книжка за период от две години и да получи глоба в размер на 2000 лева. При повторно нарушение, санкциите стават още по-тежки, включвайки възможност за лишаване от свобода до 6 месеца.

Този инцидент поставя Кати в редицата на други публични личности, хванати да нарушават правилата за движение и повдига въпроси за отговорността на известните личности към обществото и закона.