Автор
Ива Петрова

Диона изригна: Що за закостенели балкански разбирания?

Разголени снимки на попфолк звездата Диона отприщиха дискусия в мрежата, като се появиха разнопосочни коментари. Певицата „скочи“ срещу хейтърите и ги обвини в двойни стандарти, балкански и закостенели разбирания.

Повод за изказването ѝ станаха неприятните коментари в онлайн пространството относно провокативните ѝ визии, представени в новия ѝ видеоклип. Във видеото фолк звездата залага на сексапил и фриволност, което не се понрави на част от феновете. Заради тези реакции и груби коментари по неин адрес, тя излезе с пост в социалните мрежи, в който заклейми всички, които се опитват да я „линчуват“ за това, че се стреми да бъде различна.

View post on Instagram
 

“Що за разбирания и капризи има българският потребител?! Когато изпълнител от всяка друга страна се разголи, е “артистично“, но когато някой от тук се опита да направи нещо различно, веднага е обиждан и оплют. Става циничен и вулгарен. С цялото ми уважение, но това са най-двойните стандарти, които съм срещала някога. Плюс това голотата е на мода! Стига с тези балкански, закостенели разбирания… Винаги се опитвам да покажа на хората нещо различно и всеки път съм линчувана за това… Е, не ви разбирам”, пише Диона.

View post on Instagram
 

“Много си права за това, злато. Аз ти казвам ти какво ли не правиш за клиповете си само и само да се хареса, а те пак недоволни. Гледаш винаги да си различна да и поднасяш винаги нещо добро и свежо, но уви. Няма угодия. И напълно гола и облечена винаги ще има недоволни. Не знам какво трябва да направиш за да се харесаш на всички и да бъдат доволни. За мен твоите клипове и визии са на световно ниво и е така. Но това си е лично мое мнение за съжаление. Пък ти не им обръщай внимание и прави това на теб което ти харесва. Има хора които оценяваме това което правиш и нас винаги ще ни имаш” – пише неин почитател.

“Голотата не е нещо “различно”, а най-баналното нещо на света…, което може да направи един “артист” от женски пол. Стига се разголва, ами показвай по-често мозък в тая глава…”, пише друг потребител.

View post on Instagram
 

Припомняме, че преди няколко месеца Диона бе хваната да шофира с наличие на наркотици в кръвта. След което се извини публично и сподели за проблемите с наркотиците, вследствие на загубата на нероденото ѝ дете.

През последните месеци изпълнителката се е отдала само на музиката и кариерата си, не спира да прави песни и клипове. Видимо това ѝ помага да се справи с депресията и натрапчивите мисли.

Андреа без охрана, фенове едва не минаха през нея
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Андреа без охрана, фенове едва не минаха през нея

Автор Ива Петрова