Автор
Ева Григорова

Албена Михова вярва в духове и лично се е срещала с извънземни

Актрисата Албена Михова и синът ѝ и неин колега Мартин Желанков разкриха в предаването на Гала, че в дома им се случват мистични явления и всички са виждали духове.

Мартин разказа, че като дете е видял мъжки дрехи - карирани бермуди и мъжка риза с джобче, да висят във въздуха, сякаш в тях има някой, но невидим. Такива дрехи в къщата им нямало. Албена Михова пък видяла много мрачна картина до хладилника, където се появило детенце със зашита уста.

Актрисата се допитала до екстрасенс, който пък ѝ казал, че това може да е духа на дете, което е загинало в бедствие на другия край на света.

View post on Instagram
 

„Това са наши роднини. Целият мир род е почина, аз съм абсолютно сама. Няма как някой да не ме навестява, това е абсурд”, заяви актрисата в предаването „На кафе”.

По тази причина Албена Михова прекадявала дома си и освен това вечер оставяла храна на масата, защото нейно лично проучване я научило, че духовете обичат това.

Албена Михова е убедена в съществуването на духове и извънземни. Нормално е за една актриса да има богата фантазия, но тя не на шега твърди, че ги е виждала неведнъж и дори е имала сблъсък с тях.

"Преди няколко години си купих хубава къща в Троянския балкан, та като стана на 85 да си стоя там. Местните разказваха, че по поляните край селото бродели самодиви и оплитали гривите на конете така, че никой да не може да ги разплете. Поверието гласи, че трябва да си ерген, за да ги видиш на живо, но попаднеш ли в кръг с отъпкана трева и повръщано жълто в краищата, значи вече си в кръга на самодивите. Моята версия е, че може би извънземните отиват там нощем да се упражняват във фризьорство", разказва Албена.

Веднъж приятелка на актрисата се скарала с гаджето си, яхнала мотора и се изкачила в балкана на Шипка. Било 7 вечерта на полуздрач. Изведнъж птиците спрели да пеят и всичко утихнало. Сякаш времето спряло, а жената започнала да чува шепоти в ухото си. Едвам се качила на мотора и духнала. "Там са загинали много хора. Нормално е да има духове", утешавала я Михова.

View post on Instagram
 

Самата тя, както си лежала в тъмното вкъщи, видяла рояк кръгчета като сапунени мехури и вътре в тях духчета - някои дори с крила. После балончетата се групирали пред хладилника и там се появило ниско човече с бретон. Актрисата включила светкавицата на телефона си и го заснела: „Според мен беше детенце, но каква е историята му, не зная", кръсти се Михова.

Когато учела в НАТФИЗ и репетирали на голяма сцена при празен салон, щом угасят светлината, по седалките се появявали човешки глави. Друг път с нейни колеги видели мистериозен призрак. Както репетирали, забелязали как по пода се вдлъбват стъпки от обувки, които се насочват към прозореца. Гледката толкова ги уплашила, че известно време не искали да замръкват в академията. „Има ги тези неща. Явно някои духове израстват и отлитат, други остават", разказва за тези видения звездата на комедията.

Тя твърди, че в село Патрешко има нещо като космодрум. Най-осезаемо почувствала присъствието на паранормалното в Разград, където я настанили в стара турска къща сама на етаж. Съблякла се, оставила си гуменките до другия креват и някой започнал да я пипа по лицето, а кучетата не спрели да лаят цяла нощ. Свила се на кълбо, не мигнала, а на сутринта гуменките ѝ били преместени. Актрисата вдигнала скандал и поискала да ѝ осигурят хотел не само ремонтиран, но и осветен.

Тя не е споделяла публично всичко това, за да не я помислят за луда. Въпреки че тя самата си признава, че е точно такава.

Албена Михова се е стопила до неузнаваемост
НОВИНИ
Автор Миляна Вълева

Албена Михова се е стопила до неузнаваемост