Автор
Антония Михайлова

Дженифър Анистън не сдържа сълзите си, когато си спомни за сериала "Приятели" (Видео)

Дженифър Анистън избухна в сълзи, докато си спомняше за сериала "Приятели", който през тази година отбелязва 30 години от създаването си. Нека да не забравяме, че култовата комедия се превърна в неразделна част от живота на много хора и донесе световна слава на своите актьори.

За американската актриса, която изигра ролята на Рейчъл Грийн, сериалът се превърна не само в голям професионален успех, но и в източник на много лични спомени и емоции. По време на скорошно интервю, когато стана дума за годишнината на сериала, Дженифър не успя да сдържи сълзите си.

View post on Instagram
 

Когато писателката и продуцент Куинта Брънсън попита Дженифър как се чувства, когато гледа сериала "Приятели" след всички тези години, особено след внезапната смърт на Матю Пери, един от главните герои, актрисата се разплака.

Разговорът се оказа много емоционален за чаровната бондинка. Сълзите се търкаляха от очите ѝ и тя се опитваше да ги спре, борейки се с вълнението си. "О, Боже, не ме карай да плача. Съжалявам, току-що започнах да мисля за... Това са сълзи от щастие", каза Анистън.

Актрисата не скри, че за нея "Приятели“ е не просто работа, а второ семейство. Тя развълнувано сподели как този проект е променил както нейния жевот, така и този на колегите ѝ от знаковия ситком.

Между 1994 и 2004 г. са заснети 10 сезона на "Приятели". Сериалът все още събира нови фенове и опродължава да бъде все така актуален и обичан.

Любимата ни Дженифър Анистън разкри диетата, с която поддържа форма, и как е прежалила Брад Пит
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Любимата ни Дженифър Анистън разкри диетата, с която поддържа форма, и как е прежалила Брад Пит

Автор Веселина Петрова

Комедийният филм проследява приключенията и живота на шестима най-добри приятели: Лиза Кудроу като Фийби Бъфай, Дейвид Шуимър като Рос Гелър, Кортни Кокс като Моника Гелър, Матю Пери като Чандлър Бинг, Мат ЛеБланк като Джоуи Трибиани и Дженифър Анистън като Рейчъл Грийн.

За съжаление сред тази легендарна шестица вече има загуба. През октомври 2023 г. Матю Пери почина на 54-годишна възраст, оставяйки фенове и колеги с неописуема тъга в сърцата и незаличим спомен за големия му принос към света на киното.

View post on Instagram