Автор
Ева Григорова

Все така гореща и на 57: Холи Бери отпразнува 20-тата годишнина от "Жената-котка" топлес

57-годишната Холи Бери позира без горнище, за да отбележи 20-годишнината на "Жената-котка".

"И все още... мяу! Изминаха 20 години от деня, в който имах честта да вдъхна живот на тази култова героиня," написа тя под публикация в Instagram. "Тя винаги ще бъде близо до сърцето ми и аз завинаги ще бъда Пейшънс Филипс, известна още като ЖЕНАТА-КОТКА!"

View post on Instagram
 

Бери също така благодари на фен на име Джий, който ѝ помогнал да спаси двете черни котки на снимката.

"Когато тези черни красавици се появиха в двора ми, търсейки майка си, Джий ни помогна в процеса на спасяването. Завинаги съм благодарна!," написа тя.

На снимките звездата е без горнище, носейки само черно бельо и черна маска за очи тип "котешко око". Бери стратегически използва двете котки, за да покрие голите си гърди, докато позира изправена и легнала в леглото.

View post on Instagram
 

Фенове побързаха да се възхитят колко добре изглежда носителката на Оскар на снимките две десетилетия след участието си във филма, режисиран от Питоф.

"20 години, г-жо Бери!? Изглеждате феноменално! " написа един потребител. "Начинът, по който продължавате да ни държите в напрежение!!!!!" добави друг.

Бери изигра художничката Пейшънс Филипс в "Жената-котка", който излезе в американските кина на 23 юли 2004 г. Екшън трилърът реализира 82,4 милиона долара приходи в световен мащаб при бюджет от 100 милиона долара, според Box Office Mojo и получи само 8 процента рейтинг в Rotten Tomatoes.

View post on Instagram
 

Миналата седмица Бери сподели, че е мразела да бъде мишена на критиките към филма, когато се провалил в боксофиса.

"Не харесвах негативната реакция. Като чернокожа жена съм свикнала да нося негативизъм на гърба си, да се боря, да плувам срещу течението сама," сподели тя пред Entertainment Weekly.

"Свикнала съм да се противопоставям на стереотипите и да намирам изход там, където няма такъв. ... Това не ме отклони от пътя ми, защото съм се борила като чернокожа жена през целия си живот. Малко лоша публичност за филм? Не ми хареса, но това нямаше да спре света ми или да ме отклони от това, което обичам да правя."