Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овни, повярвайте в себе си. Раци, днес ще продължите романтична история

Денят е подходящ за нови дела: решителността и настоятелността са добре дошли.

Овен – Вярвайте в себе си. Това ще е необходимо днес, за да постигнете успех в това, което преследвате. Не е желателно да давате обещания и да се ангажирате със задължения. Добре е да се занимавате с домакинска работа, да подреждате нещата и да се отървете от ненужните неща.

Телец – Влиянието на положителните тенденции, доста слабо в началото на деня, ще се засилва с времето. Ще имате шанс да постигнете успех в много въпроси, включително такива, с които не сте успели да се справите дълго време.

Близнаци – Помислете два пъти, преди да промените нещо в живота си. Ситуацията не е от най-лесните, но ще успеете да я разберете, да оцените правилно обстоятелствата и хората, с които имате работа. Денят е подходящ за правене на дългосрочни планове; изпълнението им ще може да започне в близко бъдеще.

Рак – Първата половина на деня ще бъде относително спокойна, втората ще поднесе изненади. Вероятни са изненадващи съвпадения. Ще има и възможност да продължите романтичната история, която изглеждаше завършена.

Лъв – Денят ще бъде щедър на приятни събития. Ще видите възможности, които не сте забелязвали преди. Не смесвайте бизнес интереси с лични. По-добре е да не флиртувате с колеги или потенциални партньори: рискувате да се окажете в неловка ситуация.

Дева – Ще можете да успеете в много неща. Важно е да поставите правилно приоритетите, да разберете какво трябва да се реши първо и какво може да почака. Опитайте се да отговаряте на коментарите по ваш адрес спокойно и с хумор.

Везни – Днес е по-добре да решавате само рутинни задачи. Не предприемайте нищо ново. Грижете се за здравето си и не надценявайте силите си - именно то ще изисква най-много внимание и грижи от вас. Лесно ще се разбирате с различни хора.

Скорпион – Денят може да не е от най-леките, но ще преодолеете и отстраните всички пречки и трудности, които възникват по пътя ви, и така ще го прекарате много ползотворно. Възможно е да се наложи да правите неща, които са по-важни за другите, отколкото за вас.

Стрелец – Може да попаднете в двусмислена ситуация. Важно е да запазите спокойствие. Ако не се ръководите от емоции и не се поддавате на провокации, ще се справяте добре със сложни въпроси и ще намирате правилните отговори.

Козирог – Бъдете критични към чуждото мнение, разчитайте на собствената си интуиция и предимно на себе си, тъй като помощта, която получавате, ще бъде по-скоро формална. Втората половина на деня е по-успешна от първата: ако се окажете на точното място в точното време, пред вас ще се открият нови възможности.

Водолей – Каквото и да предприемете днес, не очаквайте бърз успех. Ще трябва да положите много усилия, за да постигнете желания резултат. Възможно е обичайните методи да се окажат неефективни и да се наложи да се измисли нещо ново. Опитайте се да избягвате неоправдани рискове.

Риби – Всякакви незначителни събития могат да повлияят на настроението ви. Понякога ще се тревожите за неща, на които иначе не бихте обърнали внимание. Но с течение на времето влиянието на положителните тенденции ще надделее, ще се почувствате много по-уверени.