Автор
Евелин Попадийна

Две зодии сбъдват голямата си мечта до дни

Прогнозата на астролозите за края на юли и началото на август вече е готова. По думите им през идните дни представителите на две зодии ще имат шанс да сбъднат най-големите си и съкровени мечти. За да се случи това обаче, те трябва да се задействат, а не да чакат всичко да им се случи просто ей така.

Лъв
Лъвовете са мечтатели. Стремят се да изкарват пари, за да могат да си осигурят луксозен начин на живот. В идните дни ги чакат много приятни изненади и възможности за себереализация. Трябва да помислят много добре как да подобрят позицията си в професионален план и ако има такъв шанс, не бива да се колебаят, а да го хващат с две ръце. Заявете лидерските си умения и всичко ще се нареди.

Freepik
Freepik

Стрелец
Стрелците ще бъдат в пика си и дори няма да забележат как нещата в живота им ще се подобрят. Вселената ще им даде много приятен подарък – изобилие от късмет. Трябва да се вслушват повече във вътрешния си глас, тъй като той ще ви подскаже как да постъпвате в различни ситуации. Очаква ви наистина голям успех, ако се доверите на интуицията си!

Скъпи Лъвове, август носи вълнуваща комбинация от приключения и интроспекция за вас
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Лъвове, август носи вълнуваща комбинация от приключения и интроспекция за вас

Автор Астролог - Ивелина Пенчева