Автор
Антония Михайлова

Месец преди затъмненията: 5 съвета как да преодолеем по-лесно астрологичния катаклизъм през август

От общо четирите затъмнения тази година, две от които вече отминаха, предстои вторият сезон на затъмненията – частично лунно на 18-и септември, което може да се наблюдава и от България, и последното затъмнение – отново слънчево, на 2-ри октомври,което ще бъде пръстеновидно и много красиво.

Според астролозите затъмнението в Риби на 18 септември ще промени живота на мнозина. Неговото влияние ще започне да се усеща още месец преди появата му. Затова сега е моментът да се подготвите за най-трудния период от годината!

Традиционно август е един от най-натоварените месеци с астрологични събития. Тази година не прави изключение. Именно заради пълнолунието през септември, което е във връзка с планетата на кармата Сатурн - а това означава, че не можем да се скрием от трудните събития и уроци, които Вселената ни изпраща през този период. Вероятно е в съдбата на някои да има скръбно преживяване.

През август 2024 г. ще се случат следните събития: Новолуние в Лъв, Есетрово пълнолуние във Водолей, Ретрограден Меркурий, Венера преминава в Дева, а в края на месеца - във Везни. Постоянните преходи и транзити водят до формирането на интензивни и положителни аспекти на небесните тела, които също влияят на нашето състояние и житейска ситуация. Съветите по-долу ще ви помогнат да преживеете астрологичния катаклизъм през август 2024 г. по-лесно.Отделете времеПонякога житейските ситуации изискват от нас бързи решения. През август обаче е по-добре да не ускорявате темпото на живота си и да не изпреварвате локомотива. Такова бързане е по-вероятно да доведе до катастрофални последици - разруха, прекъсване на потенциално обещаващи отношения, уволнение. Не забравяйте, че можете да си дадете време винаги, за да вземете правилното решение.

Задавайте въпросиОсобено по време на ретрограден Меркурий. Възможно е да видите оазис в пустинята и да не забележите, че е просто мираж. Насочете вътрешния си детектив на Шерлок Холмс и не се страхувайте да попитате: „Правилно ли разбирам, че...“.

Отделяйте достатъчно време за себе си и близките сиНяма нищо срамно в това да обърнете внимание на себе си и да посветите почивните дни на своя релакс. Хората, които са чувствителни към астрологичните събития, не трябва да забравят да се грижат добре за себе си по време на такива натоварени периоди. Ако има такива хора сред приятелите ви, тогава не забравяйте да попитате как се справят и как се чувстват.Опитайте се да се отдалечите от големи тълпи от хора. Вместо това прекарайте уютна вечер в компанията на хора, които харесвате.

От кои зодии и през кои години се раждат идеалните жени
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор

От кои зодии и през кои години се раждат идеалните жени

Освободете задържаната енергияАко постоянно добавяте вода в гарафата и не я наливате в чаши, тогава скоро цялата маса ще бъде покрита с вода. Не позволявайте на енергията във вас да се задържа, защото през август 2024 г. тя ще прилича на бълбукаща вода, която току-що е завряла. Намерете правилния изход - спорт, изкуство, разходки вечер или интензивна умствена дейност.

Има голяма вероятност да останете разорени в резултат на необмислени действия, причинени от необходимостта да изхвърлите енергия. Не се поддавайте на тези трикове!

Поддържайте балансПрез август ще преживеем няколко периода с интензивни аспекти към Плутон. Тази планета на дълбоки трансформации и своеобразни прераждания се стреми да издигне до абсолюта това, до което се докосне, да оцелее максимално от ситуацията. Самотата или постоянните срещи с хора, които едва познавате, строгата диета или неконтролираната консумация на храна са примери за крайности, до които може да доведе Плутон. Продължавайте постоянно да задавате въпроси, адресирани до себе си! Така навреме ще разберете дали случайно не сте изпаднали в някоя от крайностите.