Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, август ви носи предизвикателства и нови запознанства

Скъпи Деви, този месец носи предизвикателства, но е повече от сигурно, че ще успеете да се справите с тях. Периодът е добър за разрешаване на всичко недовършено. Енергията ви е отлична, имате ясни цели и достатъчно сила и постоянство, за да ги постигнете.

Оставете вътрешната си мъдрост да ви води към нови пътища и вълнуващи приключения. Не забравяйте за себе си в бързането и заетостта със задължения. Трябва да се вслушвате в нуждите на тялото си, да лекувате стреса и физическото изтощение с почивка и релаксация.

В средата на месеца социалният ви живот ще получи значителен тласък. Ще бъдете по-изразителни и общителни, нетърпеливи да се включите във вълнуващи взаимодействия и да създадете нови връзки, които осветяват духа ви. Вашият естествен чар и харизма ще бъдат засилени, което ще ви накара да се почувствате още по-уверени и магнетични.

Общуването с любим човек може да бъде оцветено от нетърпение и променящите се настроения. Ако ситуацията ви се дължи на факта, че сте подложени на повишено напрежение в работата - опитайте се да не пренасяте нервността в партньорските си отношения. Ако смятате, че вашият партньор е частично виновен за това как се чувствате, тогава би било добре да седнете и да поговорите. Моментът е подходящ да кажете всичко, което ви е на ум и което ви тежи. Освен това може да помислите дали сте допринесли за проблема.

За свободните представители на знака август носи вълна от положителна енергия, активен социален живот, приятни изненади и нови запознанства. Миналото все още може да се прокрадва през ума ви от време на време – може да дойде като вълна на тъга или вълна на спомен, но вие продължавате напред сега, оставяйки всичко, което е било зад вас.