Автор
Ева Григорова

Явор Бахаров за случая на пейката в Бургас: Хората трябва да разберат, че и аз съм нормален човек, който може да си пийне една чашка

Явор Бахаров проговори за пръв път след последната си публична изцепка, когато бе открит заспал на пейка в Бургас. Стана ясно, че актьорът се е почерпил стабилно и е прекарал нощта на улица "Демокрация", при това почти без дрехи.

Досега Бахаров запазваше мълчание по темата, но изглежда, че това не е защото не е имал какво да каже. Напротив - той е доста категоричен, че никой нямаше да го съди, ако не беше известен:

View post on Instagram
 

"Ако случаен човек се напие, няма проблем, но щом Явор Бахаров се почерпи малко и то по повод, е голяма драма!", казва актьорът, цитиран от "Ретро".

"Аз ли съм единственият човек на тази земя, който е отишъл на купон, или съм единственият, който след като се е почерпил, е задрямал на чист въздух на пейка. Хората трябва да разберат, че и аз съм нормален човек, който, като има рожден ден или като си свърши добре работата, може да си пийне една чашка", категоричен е Бахаров.