Автор
Ева Григорова

О, каква секси русалка: Галена разгорещи мъжката аудитория с тази провокативна снимка

Неслучайно Галена е обявена за една от най-влиятелните и бленувани жени у нас. Попфолк дивата за пореден път демонстрира своя жарък сексапил, като предизвика сърцебиене сред мъжката аудитория.

Изпълнителката на "Знам диагнозата", която се е снимала пред обектива на редица престижни издания, го направи още веднъж, но този път визията ѝ поизпоти още повече голяма част от последователите ѝ в социалните мрежи.

На кадъра, който попфолк дивата сподели, Галена позира като русалка. Докато краката ѝ са покрити от пола в дънкова материя, напомняща риба, гърдите ѝ са изложени на показ в целия им блясък.

Все пак красавицата се е разположила така на каменната основа, че дългата ѝ коса от едната страна, и ръката ѝ от другата деликатно прикриват по-пикантните части от прелестите ѝ. Снимката можете да видите тук.

Всъщност оказва се, че дори и гърдите не са нейни. За фотографията Галена е облякла специален потник с телесен цвят, на който отпред са изобразени женски гърди. Снимката е направена много майсторски и човек трябва да се вгледа, за да установи наистина, че всичко е илюзия.

Фотосът разгорещи почитателите ѝ, а Златка Райкова коментира, че този път певицата е убила всички с провокацията си.

Бащата на Галена бил против да стане фолкдива
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Бащата на Галена бил против да стане фолкдива

Автор Ева Григорова

"Не се вързах на снимката, защото гърдите на Галена са по-големи и по-хубави"; "В първия момент си помислих, че се е съблякла и така се е снимала, което щеше да ме отврати"; "Боже, каква е тази мода и на какви се правят вече тези чалгарки", "Галена е иноватор, но в последно време спомага адски много за опростачването на нацията", гласят част от коментарите към предизвикателния кадър на Галена.