Автор
Ева Григорова

По-щастлива от всякога: Емилия се обясни в любов (СНИМКИ)

Преди няколко дни Жорж Башур и съпругата му - фолкдивата Емилия, се завърнаха от семейна ваканция. Те напълно опровергаха слуховете, че живеят разделени. Дни след семейната ваканция, която си организираха, съпрузите празнуваха годишнина от сватбата на 21 юли. Поводът съвпадна с рождения ден на бизнесмена, на когото Емилия за пореден път се обясни в любов.

"Вече 7 години споделяме щастие и тревоги, вървим заедно ръка за ръка. Честит рожден ден, любов моя! Искам да ти кажа, че ти си ми най-близкия човек, когото някога съм имала, и който най-много ме познава. Искам да си щастлив, искам да те направя много щастлив. Убедена съм, че тепърва ни предстоят най-красивите моменти. Бъди ми здрав, продължавай да бъдеш такъв, какъвто си, бори се, усмихвай се, обичай ме и ти пожелавам още много върхове в твоята работа! Обичам те!", написа Емилия в Инстаграм към снимка с Жорж Башур.

View post on Instagram
 

Певицата не издаде дестинацията, която бяха избрали за почивката си, от кадрите, които сподели, стана ясно, че са се насладили на спокойствие в комплекс край морето, разполагащ с много тревни площи. Сред снимките има и такава, за която съпрузите позират с Иван и Мира – децата на певицата от бившия ѝ мъж – бизнесменът Коко Динев, и дъщерята на Жорж Башур от предишния му брак. Емилия за първи път показа, макар и в гръб, малката си дъщеря Жоржина, която е плод на любовта ѝ с Жорж Башур.

View post on Instagram
 

Певицата се щракна и с него. Двамата позират с широки усмивки. По всичко личи, че дори и да е имало някаква криза, двамата продължават заедно напред.

Емилия се радва на семейна морска ваканция
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Емилия се радва на семейна морска ваканция

Автор Ива Петрова