Автор
Ива Петрова

Сашо Кадиев втрещи с признание: Няма да повярвате какво прави на ергенското си парти

Актьорът и тв водещ Сашо Кадиев изненада с нещо, което направи на ергенското си парти в Лефкада. Оказва се, че не може да се отлепи от игрите и дори там не спира да цъка компютърни игри, похвали се самият той.

Кадиев, който трябва да се ожени за Ивелина Чоева до дни, е с няколко верни приятели на едни от най-красивите гръцки острови.

Денем синът на Катето Евро отделя цялото си време на компанията, обикалят плажове, пият коктейли. Но прибере ли се от вечеря, се отдавана на най-голямата си мания - геймърството. Настанява край басейна, отваря компютъра и започва игра до малките часове на нощта.

"Това е нормално за един обикновен геймър", пише Сашко под снимката.

Преди време Ивелина публично заяви, че Сашко ще си има проблеми, ако го хване да играе игрички по време на ваканциите им.

Двамата трябва да се оженят до няколко дни. Сватбата ще бъде скромна, така искали младоженците. За разлика от малкото тържество обаче сватбеното пътешествие ще бъде запомнящо се. Двойката ще прекара няколко седмици на Филипините. Почивката там е подарък от майката на Чоева.

"Островите се намират под Япония, климатът е интересен. Има джунгли, плажове, красиво е. Ще си почиваме, ще се разхождаме и ще опитваме местна храна", разкри преди дни в интервю бъдещата булка на Сашо Кадиев. Дано не си вземе лаптопа...