Автор
Ева Григорова

Ах, каква красива булка: Прея вече е г-жа Димитров

Прея, известната певица от бенда от шоуто на Николаос Цитиридис, вече е омъжена жена. Щастливото събитие дойде след връзка, продължила 8 години и двугодишен годеж с избраника ѝ Евден Димитров.

В седмиците преди сватбата, Прея сподели в Instagram кадри от подготовката за големия ден, давайки на феновете си да надникнат във вълнуващия процес. Музиката се оказа свързващото звено между двамата, тъй като и Евден е част от шоубизнеса. Той е завършил магистратура в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" и има впечатляващо портфолио, включващо участие в записите на над 20 албума през последните години.

View post on Instagram
 

Въпреки че Прея никога не се е виждала като типичната мечтателна булка, тя призна в интервю, че връзката ѝ с Евден е достигнала ново ниво на зрялост и увереност. "Установихме, че сме един за друг", сподели певицата, намеквайки за дълбоката връзка между двамата.

View post on Instagram
 

Що се отнася до самата церемония, Прея изрази желание за нестандартна сватба, макар да запази традиционния бял цвят за роклята си.