Автор
Антония Михайлова

Как да разберете по линиите на дланите си колко деца ще имате

Бърз начин за определяне на броя на децата чрез линиите на дланите

Ако не искате да се заравяте в подробности из тънкостите на хиромантията, изберете класическата версия на гадаене за броя на бъдещите деца. Да разберете колко малчугани ще имате е много лесно - достатъчно е да стиснете ръката си в юмрук и да видите колко линии (гънки) ще се появят под малкия ви пръст. Техният брой ще ви покаже броя на децата, които ще имате.

Апропо, такова гадаене дори позволява да разберете пола на детето. Според хиромантията дългата линия подсказва за момче, а късата - за момиче. Но имайте предвид, че трябва да се вземат предвид само ясните и добре очертани линии.

В някои случаи броят на "бебешките" линии на дясната и лявата ръка се различава. Това означава, че трябва да гадаете по "водещата" ръка - за левичарите това е лявата ръка, а за десничарите - дясната.

Има още един важен момент

По ръката на жената се гадае колко деца ще роди, а по ръката на мъжа към колко деца ще бъде искрено привързан. Хиромантите твърдят, че линиите под малкия пръст на мъжа могат да представляват не само неговите собствени синове и дъщери, но дори осиновено дете или племенници.

Имайте предвид обаче, че броят на линиите на дланта може да се промени с времето. Струва си да ги проверявате веднъж на няколко години, както и след важни дати - например след брак.

Препоръчва се да се обърне специално внимание и на характеристиките на линиите, показващи броя на децата. Ако линията на ръката на жената е маркирана с кръстче, "остров" или друг знак, това може да означава възможен спонтанен аборт. V-образните линии символизират раждането на близнаци.

Допълнителни методи за прогнозиране чрез линиите на ръката

Мненията на експертите (известни още като палмисти), които прогнозират броя на децата въз основа на дланта на ръката, често се различават значително. Ако желаете, можете да използвате други методи, за да изясните резултатите от гадаенето и да определите правилно съдбата си. Например, според източните практики, броят на децата е равен на броя на ясните вертикални ивици, пресичащи средната фаланга на малкия пръст.

Има и хироманти, които гадаят не с малкия пръст, а със средния.

Когато изчисляват броя на децата въз основа на ръката на мъжа, някои хироманти пък интерпретират резултата като броя на децата, които човек би искал да има. Например, ако човек има три черти, които символизират деца, това не означава, че той наистина ще има три деца. Това означава само, че той планира такъв брой бебета.

Тайната на бъдещето: Какво показват линиите на китката?
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Теодор Муховски

Тайната на бъдещето: Какво показват линиите на китката?

Автор Теодор Муховски

Индийските гадатели пък предсказват колко наследници ще има човек през живота си по броя на "островите", тоест кръговете и овалите, разположени на "семейния пръстен" в основата на палеца. В такива случаи трябва да използвате водещата си ръка. Ако видите много "острови", само най-големите и ясно дефинирани от тях ще ви издадат броя на бъдещите ви деца.

Някои гадатели по дланите прогнозират броя на децата по броя на линиите, разположени "семейния пръстен" на лявата ръка при десничари и от дясната ръка при левичари.

И някои любопитни проучвания

Учените са установили, че в драматични периоди, когато жените са подложени на стрес, се раждат повече момичета. В 75% от случаите, когато бъдещата майка е под нервно напрежение, тя ражда дъщери. Експерти регистрират подобно явление след терористичната атака на 11 септември и след падането на Берлинската стена.

А китайски учени са открили, че майки с ниско кръвно налягане раждат по-често момичета. Те стигнали до това заключение, след като изследвали повече от три хиляди жени.