Автор
Веселина Петрова

Ама наистина ли: По брадата ще познаете що за мъж е

Не очите, брадата разкрива какъв характер крие мъжът срещу вас. Не вярвате ли? Ето какво разкрива тя, брадата...

Брада върху цялото лице 
Брадата върху цялото лице придава мъжественост и самоувереност. Тя е знак, че притежателят ѝ има високо самочувствие и обича да бъде център на внимание. Той знае какво иска, фокусиран е върху целите си и винаги ги постига. 

Тридневната брада 
Тя е най-често срещана. Придава една небрежна прелест, казва "аз съм готин тип", мачо, абе въобще - мъж та дрънка. От друга страна може да бъде знак, че притежателят ѝ действа по-скоро спонтанно и не е обича да му налагат ограничения. Освен че са независими, мъжете с тридневна брада често са любознателни и притежават авантюристичен дух, пише Obekti.

Мустаците
Казват, че са любими на традиционалистите и благоприличните. Мъжете с мустаци са истински чаровници и кавалери. Мъжете с мустаци са надеждни, с положителна нагласа към живота. Можете да разчитате на тях. 

Козя брадичка 
Козята брадичка е тип брада, каквато често предпочитат мъжете-бунтари. Изглеждат самонадеяни и обичат да поемат рискове, но ценят своята самостоятелност и себереализация. 

Катинарче 
Брадата тип катинарче подхожда еднакво както на типичния мачо, така и на по-сладникаво изглеждащия мъж. И едните, и другите са малко суетни и се грижат еднакво старателно и за облеклото си, и за начина, по който поддържат брадата си.