Автор
Антония Михайлова

Как да спечелите мъж Дева: 5 изпитани тактики, с които ще плените сърцето му

Мъж от зодия Дева е провокирал интереса ви? Първо, трябва да знаете, че мъжът Дева може да бъде различен - в някои отношения той може да бъде примерен семеен мъж, но в други - да не се задържа дълго време на едно място. Каква е причината? Мъжът Дева познава добре себе си и своите желания. Ако партньорът му не отговаря на идеалната картина на света на Девата и не планира да се усъвършенства, тогава мъжът от този земен знак няма да си губи времето в безперспективни връзки.

Мъж със Слънце в Дева винаги е внимателен към детайлите. Ето защо срещите с него стават все по-приятни всеки път. Като гъба той поглъща и запомня цялата информация за дамата насреща си.

Някои обаче не могат да понасят неговата прямота, честност и желание да помага на половинката си. Мъжът Дева е като треньор, който забелязва всички недостатъци и се стреми да ги отстрани. Такъв мъж ще ви изрази искрено мнението си, ако роклята ви не ви отива или сте напълняла. Той вярва, че оценката му ще ви помогне да обърнете внимание на проблема и да коригирате ситуацията.

И така, вие сте влюбени в представител на този знак и се чудите какви ефективни тактики да предприемете, за да привлечете вниманието му към своята особа? Вижте кои пет хитринки ще ви помогнат да спечелите сърцето на този мъж:

1. Бъдете интелигентни и ерудирани

Не е необходимо да имате научна степен, за да предизвикате интереса на мъжа Дева към себе си. Достатъчно е да демонстрирате желанието си да научите нещо ново. Девите се управляват от Меркурий - планетата на мисленето, комуникацията и интелектуалните способности. Определено ще бъдат впечатлени от дама, която да умее да поддържа разговори по различни теми.

2. Не се страхувайте да поемете отговорност

Девите са страхотни организатори! Те обмислят всичко до най-малкия детайл и лесно импровизират, ако е необходимо. Тяхната отговорност, граничеща със свръхотговорност обаче може да доведе до емоционално претоварване – в такива моменти партньорът трябва да заеме мястото му на руля на кораба и да даде възможност и време на любимия да си поеме дъх.

3. Интересувайте се от неговите хобита

Дори и да ви изглеждат малко странни. Най-вероятно в началото ще ви бъде трудно да разберете хобитата на вашия избраник. Бъдете търпеливи и се опитайте да намерите очарованието в тях.

4. Не го притискайте

Понякога Девите могат да бъдат дори по-нерешителни от въздушните знаци на зодиака. Дайте му нужното време да обмисли всички възможни резултати и да вземе решение. В никакъв случай не прибързвайте и не напрягайте поводите.

Как да спечелите мъж Лъв: 5 изпитани съвета
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Как да спечелите мъж Лъв: 5 изпитани съвета

Автор Антония Михайлова

5. Оставете го да покаже своята мъжественост

Мъжът Дева може да приеме правилата на играта на партньорката си. Но той се разкрива най-добре в тези отношения, в които може да се прояви като мъж в традиционния смисъл на думата - защитник и хранител. Дори ако можете сами да отворите буркан или да преместите шкаф, оставете любимия си да го направи. Именно в такива отношения мъжът Дева става идеален съпруг.

Бонус:

Бъдете честни със себе си и партньора си! Определено няма да можете да излъжете Девите, колкото и богато да е въображението ви - те имат добре развита интуиция. Покажете истинското си Аз. Не забравяйте, че искреността е единственият подходящ ключ към сърцето на мъжа Дева.