Автор
Антония Михайлова

Как да спечелите мъж Лъв: 5 изпитани съвета

Ярък и темпераментен, игрив и отговорен - този мъж е създаден да бъде идеалният съпруг. Разберете какви жени приковават вниманието на мъжете от зодия Лъв.

Управляван от Слънцето, мъжът Лъв няма как да не привлече вниманието. Може би самият той не разбира влиянието, което има върху противоположния пол. Ярък, харизматичен, справедлив и дори малко властен - така сме свикнали да виждаме мъжа Лъв. Но как да победим този див хищник, царят на всички животни? Следват пет изпитани съвета, които наистина ще ви помогнат да спечелите сърцето на мъжа Лъв!

Малка черна рокля

Ако решите да спечелите сърцето на мъж Лъв, тогава се пригответе за голяма конкуренция. И така, какво трябва да направите, за да изглеждате специални и желани пред другите претендентки? Една класика ще ви помогне - малката черна рокля!

Оставете прекалената сексуалност настрана - за мъжа Лъв подобни жестове са вулгарни и непривлекателни. Но „загатнатата сексуалност“ привлича Лъва. Той ще иска да стане обект на вашето внимание - и ще направи всичко, за да постигне тази цел.

Покажете се в пълния си блясък

Ако ще ставате половинка на мъж Лъв, тогава няма как да не излизате заедно. Покажете се в пълния сиблясък! Покажете знанията си за етикета, обсъдете последните новини според всички светски правила. Мъжът Лъв търси жена, която би могла да сподели своето „кралство“ с неговото.

Говорете за семейството

От ранна възраст мъжът Лъв мисли за семейство и продължаването на „неговия вид“. Покажете му, че сте готови да станете пазител на общо семейно огнище и той ще ви поднесе целия свят в краката ви.

Изразете мнението си честно

Мъжът Лъв наистина обича ласкателствата. Но ако разбере, че го хвалите незаслужено, просто ще спре да ви вярва. Най-добрият вариант е честно да споделите мнението си.

Но не пестете похвалите, ако той наистина ги заслужава! И никога не обсъждайте проблемите си публично - мъжът Лъв мрази подобни публични скандали.зете мнението си честноМъжът Лъв наистина обича ласкателствата. Но ако разбере, че го хвалите незаслужено, просто ще спре да ви вярва. Най-добрият вариант е честно да споделите мнението си.Но не пестете похвалите, ако той наистина ги заслужава! И никога не обсъждайте проблемите си публично - мъжът Лъв мрази подобни публични скандали.

Как да спечелите сърцето на мъжа Рак: 5 изпитани съвета, които наистина работят
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Как да спечелите сърцето на мъжа Рак: 5 изпитани съвета, които наистина работят

Автор Антония Михайлова

Покажете характер

Не бъдете груби с партньора си, но не се съгласявайте безразсъдно с него за всичко. Обсъдете насаме точките, с които не сте съгласни.

Бъдете твърди в своите принципи и убеждения, но не забравяйте за компромиса. Лъвът не се нуждае от последовател, той се нуждае от равен партньор - така че той със сигурност ще оцени и ще се вслуша във вашето мнение.