Автор
Ива Петрова

Нова снимка на бебето на Пепе: Нели и Сано са във възторг

Малко след като популярната инфлуенсърка Антоанет Пепе обяви раждането на четвъртото си дете, щастливата баба Нели Атанасова също сподели радостта си.

„Дори хиляди тонове щастие могат да се съберат в 50 см и 3,420 кг. Добре дошла в живота ни, ти малък диамант на име Беатрис! За нас е огромна благословия и неизмерима чест да сме твои баба и дядо. Благодарим ти! Ще те обичаме безкрайно“, написа Нели Атанасова, майка на щастливия татко - Иво Карамански-младши.

View post on Instagram
 

Тя сподели снимка, показваща ръката на Пепе и малката ръчичка на новородената Беатрис, облечена в розово.

Вторият съпруг на Нели - актьорът Александър Сано, също коментира публикацията: „Ти си най-божествената баба, която се е раждала. Благодаря ти, на теб дължа началото на щастието ми. Обичам те“.

View post on Instagram
 

В момента Сано е на Филипините, където се снима първият български сезон на „Островът на 100-те гривни“. Той и Диляна Попова са водещи на приключенското риалити.

„Безкрайно щастие“, коментира и Димитър Господинов-Гуспата - координатор на игрите в „Островът на 100-те гривни“.

Актьорът Юлиан Вергов също не остана безучастен към щастието на семейството и конкретно на колегата си Сано, като се пошегува с думите: „Честита принцеса! Не случи на дядо, ама пък да е вечно здрава и безгрижна“. „Прав си, ама поне случи на баба!“, отвърна му остроумно от своя страна Сано.

Антоанет Пепе и Иво Карамански станаха родители, ето как кръстиха бебето
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Антоанет Пепе и Иво Карамански станаха родители, ето как кръстиха бебето

Автор Ева Григорова

Интересно е, че именно Александър Сано първи съобщи новината за четвъртата бременност на Пепе. Това се случи по време на гостуването му в предаването „120 минути“ на 31 март, където обяви, че ще става дядо.

Новородената Беатрис е първа рожба на Иво Карамански - младши и четвърта на Антоанет Пепе. Влогърката има две деца – Сиена и София – от брака си с датчанина Филип, и син на име Матиас от връзката си с Филип Стоянов-Филяка.

View post on Instagram