Автор
Ева Григорова

Новото поприще на Деси Стоянова ще ви изненада, ето каква е цената на един курс при нея

След повече от десетилетие като лице на "Преди обед" и общо 17 години в bTV Десислава Стоянова обяви своето оттегляне от телевизионния ефир. Емоционалното сбогуване с публиката трогна зрителите, а изненадващото появяване на дългогодишния ѝ съводещ Александър Кадиев добави още по-силен емоционален заряд към момента.

View post on Instagram
 

Стоянова се отличаваше с харизматично присъствие, бърз ум и остър език, особено когато ставаше въпрос за критика към политици. Тандемът ѝ с Кадиев бе високо ценен от зрителите, но както всичко хубаво и това партньорство достигна своя естествен край.

"След 12 години затварям тази страница в професионалната си биография по собствено желание", сподели журналистката, готова да се отдаде изцяло на новото си призвание. От известно време Стоянова развива успешен бизнес в сферата на обучението по презентационни и медийни умения.

View post on Instagram
 

Въпреки немалката цена от 790 лв. за курс, семинарите ѝ се радват на голям интерес, а местата се запълват месеци предварително. Участниците в обученията ѝ споделят високата си удовлетвореност от придобитите знания и умения.

View post on Instagram
 

При своето сбогуване Стоянова добави: "Жестоко се забавлявахме. Това, което се промени, е, че съм пораснала. Бях заложник на перфекционизма. А сега до голяма степен мога да кажа, че той е инструмент в моите ръце. За мен беше чест и огромно удоволствие".