Автор
Ева Григорова

Георги Тошев за Деси Стоянова: Не разбрахме защо си тръгна

"Всички от екипа останахме много изненадани от решението на Деси Стоянова да напусне предаването "Преди обед". Не разбрахме защо точно си тръгва. Аз ще помисля, ще предложа проект за предаване, но ако не се срещнем с ръководството, също може да си тръгна".

View post on Instagram
 

Това споделя продуцентът на шоуто Георги Тошев, който е убеден, че Деси Стоянова няма за дълго да остане без работа и ефир, въпреки че самата тя заяви, че пренасочва вниманието си към малко по-различна сфера оттук нататък.

"Защото тя е журналист с качества и един от малкото останали журналисти със стандарти в ефир", допълва продуцентът. Тошев си припомня за времето преди 12 години, когато взел Деси директно от дирекция "Новини".

"Тогава никой не вярваше, че ще се получи. Самата тя не вярваше, телевизията не вярваше, а стана великолепен водещ, защото беше много добър журналист новинар. Не беше лесно в началото, но беше много резултатно дълги години", разказва Тошев.

"Няма нищо вярно в твърдението, че Деси Стоянова ще започне да работи с Ани Цолова и да води ораторски семинари. От няколко години Деси самостоятелно провежда свои на тема "Бъди гласът, който се отличава" и жъне успехи с тях" - разкрива Тошев.

Той си спомня как веднъж, преди години, присъствал на семинар на Деси Стоянова пред публика в голямата зала в столицата.

"Прави го с лекота, жъне голям успех пред голяма аудитория. Но фокусът й е прекалено различен от семинарите, които Ани Цолова прави. Ани прави своите с оператора Благой Момчилов, понякога кани Дарина Сарелска, пак наш колега от телевизията или Миролюба Бенатова, но фокусът на лекционните дейности на Деси е много по-различен", убеден е Георги Тошев.

View post on Instagram
 

Справка в интернет показва, че билетите за семинара на Деси Стоянова от 12 до 20 октомври на тема "Презентирай и убеждавай", са изчерпани. Желаещите да я чуят могат да си платят вход чак за ноември.

"От това, което видях преди години, Деси се справяше много добре. Сигурен съм, че и сега е така, но все пак съм сигурен, че Деси няма за дълго да е вън от ефира", сигурен е Тошев.

Георги Тошев разкрива личния си разговор с Наум Шопов
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Георги Тошев разкрива личния си разговор с Наум Шопов

Автор Woman.bg