Автор
Антония Михайлова

Венера и Меркурий събуждат стари любовни чувства: 5 зодии попадат в техния плен

Венера и Меркурий подготвят нова романтична интрига - на 7-9 август те се свързват в Дева по време на ретроградната фаза. Това означава, че много от нас ще бъдат разтърсени от стари романтични чувства, ще изпитат желание към завръщане в минало, в което някъде там сме запазил важен и много ценен за сърцето си човек.

Венера въплъщава любовните връзки и симпатии, Меркурий символизира комуникацията, писмената и телефонна кореспонденция, но неговата ретроградна фаза предполага, че някои разговори ще бъдат чути впоследствие. Интересното е, че съвпадът им се случва на 3-4 градуса от съзвездието Дева, където Меркурий ще влезе на 1-3 август. В периода 7-9 август има голяма вероятност човек от миналото да ви пише или да ви се обади.

За кого ще е важна тази връзка?

Има няколко зодии, за които астро събитието ще донесе особено значение, тъй като Венера и Меркурий са планетите, които управляват отношенията за тях.

Овен

Управителят на вашия партньорски сектор съвпада с ретрограден Меркурий във вашия работен сектор, така че можете да възобновите поутихнал служебен романс. Или обектът на вашата любов може да има проблеми, които ще поискате да му помогнете да разрешите.

Телец

Ретрограден Меркурий се свързва с вашия владетел в любовния сектор - можете да започнете да общувате с бившия си или той сам да се свърже с вас. Може дори да обмислите да възобновите връзката си с него.

4 зодии, чийто живот ще се промени драстично и завинаги през август 2024 г.
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

4 зодии, чийто живот ще се промени драстично и завинаги през август 2024 г.

Автор Антония Михайлова

Близнаци

Вашият ретро управител Меркурий се свързва с Венера - има вероятност бившата ви тръпка да дойде почти до дома ви или да се видите на семейно събитие.

Дева

Меркурий отговаря за вашия знак, така че вие ​​сте този, който ще иска да „обсъдите отново“ нещо с обекта на вашата симпатия, може би ще пишете на човек от миналото. Също така е вероятно жена, с която сте общували по-рано, да се свърже с вас на 1-3 август и тя да разреши някакъв важен въпрос, свързан с любовния ви живот.

Везни

Вашият владетел се свързва с ретрограден Меркурий в сектора на тайните – очаквайте обаждане от бившия . Възможно е да предприемете тайно романтично пътуване. Също така е вероятно да изпитате желание да шпионирате бившия си в социалните медии.