Автор
Ева Григорова

Нов обрат: Наистина ли Светлана се върна при Гущеров

Пореден обрат в отношенията между Светлана и Християн наблюдаваме през последния един месец. Последователите на блондинката вече се чудят какво се случва и дали да изпитват съчувствие към нея, или просто да подминат изявленията ѝ че е в раздяла със съпруга си и минава през труден период.

Часове преди рождения ден на Християн тя обяви, че двамата вече не са във връзка, но малко по-късно изтри публикацията си и му честити празника, като дори го нареча "моя любов". След това отново даде да се разбере, че са в раздяла.

View post on Instagram
 

Нещо повече - Светлана беше категорична преди около две седмици, че той я е предал и връщане назад в отношенията им няма. Малко след това тя промени името си в Инстаграм и тотално зачеркна както фамилията Гущерова, така и общите си снимки с Християн.

Днес обаче положението отново е объркващо, защото Светлана е върнала фамилията на мъжа си, но общите ѝ снимки със съпруга ѝ ги няма в профила. Какво е съображението ѝ и дали в крайна сметка двамата не са се събрали, може би скоро ще разберем.