Автор
Ева Григорова

Не си губи времето: Гущерова си има нов мъж със солидна професия

Плеймейтката Светлана Гущерова вече имала нов мъж до себе си. Според мълвата тя била в интимни отношения със столичен бизнесмен и даже не се прибирала в семейното ложе.

Светлана отказва да се прибира в двете стаички, които с все още официалния ѝ мъж Християн са наели на столичния бул. "България". Наемът за двете малки помещения не е плащан от 6 месеца и вероятно собственикът скоро ще изгони известната фамилия.

Светлана Гущерова
Светлана Гущерова
Instagram

Междувременно Светлана е изпратила четирите си деца в къща в Правец, която е наета срещу 2000 лева на месец, разкриха източници на "България Днес". Не е ясно как са подсигурени средствата, тъй като напоследък Гущерова се опитва по всякакъв начин да си набави финансови постъпления.

В стори в Инстаграм тя подкани своите последователи да задават въпроси на персоналната ѝ астроложка Габриела с артистичен псевдоним Близначката. На едно от запитванията от фенове, Светлана отговаря: "Мале, аз съм зодия Стрелец със Скорпион. Интересна комбинация“.

Кой е тайнственият мъж, с когото Светлана признава, че е във връзка, не става ясно, но със сигурност не е Християн Гущеров. Той е Рак и плеймейтката винаги е казвала, че го е избрала заради зодията, тъй като нейните представители са домошари и обичат семейството и уюта.

View post on Instagram
 

В последното си стори моделката, която е зодия Стрелец, разкрива, че новата й половинка е Скорпион, което е доста рискова комбинация според астролозите. От известно време плеймейтката и Християн си продават дрехите на известни марки, за да припечелят някой лев. Освен това Светлана рекламира, че има магазин за парфюми, което според нашите източници не отговаря на истината. Всъщност майката на 4 деца препродавала парфюмите и печелела по 10-15 лева на бройка. Изкараните пари Светлана и Християн веднага профуквали или за тузарски аксесоари, или за излизания по заведения, или за купони с алкохол.

Безплатен обяд няма. Гущерова призова девойките: Не правете моята грешка
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Безплатен обяд няма. Гущерова призова девойките: Не правете моята грешка

Автор Ива Петрова