Автор
Ева Григорова

Тита призна: Не съм влюбена, но обичам

Тита, известна с хитовете "Антилопа" и "Куката", наскоро навърши 25 години. В откровено интервю тя сподели възгледите си за любовта, кариерата и живота.

"Не съм влюбена. Но обичам. Обичам живота, работата си, приятелите си и всички хора около мен. И за мен любовта е във всичко, в което успеем да я намерим," споделя Тита.

View post on Instagram
 

За рождения ѝ ден на 19 юли излезе новата ѝ песен "Ела, ела". Въпреки спекулациите, Тита обяснява: "Новата ми песен няма история. Не е за конкретен човек, понеже нямам такъв до себе си в момента. Но бих се радвала, ако някой се припознае в текста ми, защото той разказва за силната любов, в която двама души не могат един без друг."

Тита разкрива, че е преживяла много предателства, но ги преодолява с лекота: "Имала съм много предателства в живота си. Но аз съм със смело сърце и излизам от тези сътресения доста лесно, бързо и трезво гледаща към бъдещето. Взимам си бележка и продължавам с пълна скорост напред."Относно раздялата си с Криско, с когото е записала два успешни дуета, Тита обяснява: "Несходство в характерите и вижданията ни за музикалната ми кариера станаха причина да се разделим с Криско. Но всеки върви по своя път и най-хубавото тепърва предстои."Певицата вярва, че музикантската професия може да бъде финансово стабилна, но отбелязва: "Но взима със сигурност доста от личното време на артиста и неговото пространство. Когато правиш нещо с много любов, не се усеща като отнемане."

View post on Instagram
 

Относно лятото, тя споделя: "Обикалям по прекрасното ни родно Черноморие с приятели, съчетавам го с участията и определено не мога да се оплача. Аз съм дете на лятото, така че горещините не ме тревожат."

В интервюто Тита разсъждава и върху българския характер, изтъквайки както положителни, така и отрицателни черти. Тя цени патриотизма по време на празници, но критикува склонността към прекалена критичност към успехите на другите.

Накрая Тита коментира актуалната тема за пожарите, призовавайки за по-голяма отговорност към природата: "Има какво да се желае още от нашата култура и навиците ни като общество. Хората не спазват правилата и все търсят оправдания. Разбира се, понякога се случват и човешки грешки, но в природата не бива да си позволяваме да сме невнимателни и трябва да я пазим, защото това е нашият дом."