Автор
Ива Петрова

Бащата на Радина разкри истината за раздялата ѝ с Деян Донков

Раздялата между актьорите Радина Кърджилова и Деян Донков е причинена от дълбоки различия и чести конфликти. Двойката, която не беше женена, но живееше заедно и има две деца - Христо и Йоан, вече не е заедно. Деян има и още едно дете от актрисата Анастасия Ингилизова, което не живее с тях.

View post on Instagram
 

Според бащата на Радина, художникът Христо Кърджилов, разногласията между двойката са били непреодолими, което е довело до тяхната раздяла от началото на годината. Той подчертава, че няма трети човек в ситуацията.

В момента Деян и Радина са на различни места. Деян наскоро се върна от Карадере, където беше на палатка с децата и планира да се върне на този плаж, но първо иска да се наслади на скачане с парашут и управление на самолет.

View post on Instagram
 

Раздялата им стана известна след като започнаха да публикуват снимки в социалните мрежи поотделно. Преди това двамата често споделяха общи снимки. Официалната версия беше, че ангажиментите им на различни места са причина за разстоянието помежду им, но в понеделник Деян потвърди, че са разделени. Той сподели, че причините за раздялата не са само в един от тях.

Бащата на Радина потвърди раздялата и обясни, че тя не е с Деян на почивката му, тъй като е заета. Радина наскоро завърши снимките на сериала "Те, вълните", който се снима по Южното Черноморие.

В момента остава неясно дали двамата ще продължат да играят заедно в спектакъла "Любовникът" в Народния театър, който Деян режисира. Липсата на дати за представления през есента предполага, че пиесата може да бъде отменена.

View post on Instagram
 

Бащата на Радина увери, че раздялата няма да повлияе на децата, които ще продължат да бъдат гледани от двамата родители.

Любов като театрална постановка - такъв е романтичният живот на една от най-обичаните и привлекателни двойки в България. Деян Донков и Радина Кърджилова се запознават задочно - Деян я гледа на изпит в НАТФИЗ, а тя по-рано го е гледала в пиесата "Дон Жуан". Радина си спомня, че докато е била в театъра, около нея е било пълно с жени, които са въздишали по Деян. Тя самата не е била впечатлена, но след това се запознават лично и оттогава не са спирали да ходят навсякъде "винаги заедно"."Ние с Радина сме като скачени съдове. Понякога дори само поглеждам към телефона да ѝ се обадя и тя звъни. Имаме много силна духовна връзка", казва Деян впоследствие.

View post on Instagram
 

След като любовта между тях пламва, двамата актьори пренасят изкуството в реалния живот. Тъй като Радина живее на първия етаж, Деян идва под балкона й, за да й се обяснява в любов и да й прави подаръци."Всичко правим заедно - и децата гледаме, без да делим мъжката и женска работа. Преди си мислех, че за да седи до мен, един мъж трябва да е много красив. После, когато се получиха нещата с Деян, вече се радвах, че той е харизматичен и мъжествен. Имаше чувство за хумор и с това ме спечели. С него се чувствам жена. Винаги съм искала, като ме прегърне Деян, да съм "клечка кибрит", а той да е кибритът. Само че да съм една клечка в кутийката. Не да има 20. Да е неочакващ. Да има тръпка и страх, и секс, и напрежение, и притеснение. Трябва да ми е непрестанно интересно с него, защото иначе ми омръзва много бързо", казва Радина Кърджилова в началото на любовта си с Деян Донков.