Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци - обърнете внимание на семейството, Везни - обмислете всички идеи

Днес се отваря Порталът на Лъва. Всички събития, които се случват в този ден, ще имат трансформиращ ефект. Тоест те ще откликнат по някакъв начин в близко бъдеще.

Овен – Лъвският портал активира вашият сектор на любовта и креативността. Тази енергия озарява живота ви с по-голяма самоувереност, позволявайки ви да се доверите на себе си и да вземате решения, които са в съответствие с вашето висше Аз.

Телец – Съсредоточете се върху вашия дом, семейство и изцеление, докато енергията на Лъвския портал активира този сектор от живота ви. Никога не забравяйте тяхната стойност. Излъчвайте в света това, което наистина желаете за живота си.

Близнаци – Използвайте това време на Лъвския портал, за да изразите своите мисли, визии и мечти пред другите. Вие сте насърчавани да мислите креативно и никога да не подценявате нито една възможност, която Вселената ви предоставя. Постигане на цел, близка до сърцето ви.

Рак – Порталът на Лъва активира вашия сектор на ценностите, тъй като хвърля светлина върху вашите финансови ресурси и чувство за собствено достойнство. Отнасяйте се към себе си по начина, по който заслужавате и никога не подценявайте вътрешната си сила.

Freepik
Freepik

Лъв – Порталът на Лъва достига своя връх във вашия личен сектор, тъй като оживява истинската ви природа и ви помага да си спомните, че сте тук с причина. Не позволявайте на нищо да ви пречи, защото сте тук, за да правите невероятни неща.

Дева – Активира се секторът на подсъзнанието и вашата интуиция. Не се съмнявайте в себе си. Това е решаващ момент на пробуждане, тъй като Сириус хвърля светлина върху тази част от живота ви, позволявайки ви да достигнете ново ниво на осъзнатост.

Везни – Отделете време да обмислите всички идеи, които имате днес, независимо колко големи може да изглеждат, и помислете как можете да ги реализирате. Фокусът ви трябва да падне върху това, което искате да постигнете в този живот и как можете да постигнете всичко, като се обедините с правилните хора.

Скорпион – Лъвската порта активира секторът на кариерата ви и ви помага да откриете целта на душата си и да се приведете в съответствие с това, което ви е предназначено да правите в този живот. Това събитие може да донесе нови предложения и възможности.

Тароскоп за август за зодия Везни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за август за зодия Везни

Автор Мира Маринова

Стрелец – Порталът на Лъва активира вашия сектор на късмет и изобилие. Няма нищо, което да изглежда твърде голямо или грандиозно, за да не можете да го превърнете в реалност. Позволете си да продължите напред, когато Вселената ви потупа по рамото, за да ви каже, че е време.

Козирог – Време е да прегърнете всичко, което сте искали да станете и всичко, което сте искали да създадете. Трансформацията е дар, който ви позволява да станете най-добрата версия на себе си. Порталът на Лъва активира сектора на трансформацията – започва нова глава от вашия растеж.

Водолей – Порталът на Лъва активира вашия партньорски сектор, като благославя вашите взаимоотношения. Надраснали сте миналото си, което означава, че бъдещето ви очаква с отворени обятия. Ще се почувствате късметлии, когато заживеете в съответствие с целта си.

Риби – Порталът на Лъва хвърля светлина върху вашето благосъстояние, здраве и работа. Приоритизирайте нуждите си и своите потребности. Приемете по-спокоен подход към решаването на проблемите. Вдъхновението ще дойде и ще ви помогне да продължите напред.