През август сами саботирате себе си. Трябва да преминете през промяна, да подсигурите баланса в живота си и да бъдете по-гъвкави. Вместо това, вие сте нестабилни, сами си пречите и си създавате финансови или битови предизвикателства. Трудно ви е да намерите равновесие и дисциплина, губите времето и енергията си за всякакви глупости. Отлагате и мързелувате, вместо да свършите нещо продуктивно. Може би сте психически претоварени от многото промени, които трябва да се случат и задачите, които се изискват от вас. Като ги оставяте за по-нататък само се натрупват и ще ви е значително по-трудно да се справите с тях. Приоритизирайте ангажиментите си и започнете да ги чистите един по един. Не се хвърляйте в няколко неща едновременно, опитайте да опростите графика си и да потеглите с малки, но сигурни стъпки към прогреса.

Не прекарвайте прекалено много време вперили поглед в проблеми от миналото. Сблъскали сте се със загуба, разочарования и емоционални предизвикателства и през този месец ще усетите силни чувства, които ще ви напомнят за тях. Не съжалявайте и не се самосъжалявайте, защото не всичко е изгубено. Петица чаши ви напомня за това, разкривайки пред вас три разлети чаши и две останали изправени, което символизира надеждата и потенциал за възстановяване и израстване. Изживейте чувствата си, позволете си да поплачете или споделете с близък, за да може да излязат от системата ви. След това погледнете смело напред и се фокусирайте върху всички прекрасни възможности, които ще изникнат пред вас.

Тароскоп за август за зодия Телец
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за август за зодия Телец

Автор Мира Маринова

През август ще усетите силна умора, изтощение и липса на готовност и желание за справяне с проблемите. Бремето от всичко, с което сте се борили досега, вече натежава и този товар мачка ежедневието ви. Летните горещини и разнообразните активности допълнително изтощават енергията ви. Отделете време за грижа за себе си и почивка. От решаващо значение е да презаредите батериите си и да не прекрачвате границите си. Потърсете подкрепа от приятели и семейство и не се страхувайте да делегирате задачи или да си вземете почивка. Това не е оправдание да влизате в другата крайност и да мързелувате, важно е през този месец да намерите баланс между продуктивност и релаксация.

Въоръжете се с търпение през август, защото чакан от вас резултат или развой на събитията ще се забави и няма да се случи скоро. Вместо да бъдете нетърпеливи, да се разочаровате и да си мислите, че усилията не се отплащат, просто изчакайте и бъдете постоянни. Понякога напредъкът е бавен и успехът изисква повече време. Използвайте тази пауза, за да преразгледате подхода си и да прецените дали са необходими някакви корекции.

@woman.bg Близнаци, починете си, но не мързелувайте 😴♊️ #taroskop #тароскоп #gemini #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ tropical hawaiian(1314943) - Masaya & Yuzo