Автор
Ева Григорова

Антоанет Пепе и Иво Карамански се нанесоха в нов луксозен дом, в който всяко от четирите деца си има стая

Популярната инфлуенсърка Антоанет Пепе и нейният партньор Иво Карамански-младши се преместиха в нов дом след раждането на първото им бебе - дъщеричката Беатрис. Преди това двойката извършваше ремонт на бъдещия си семеен дом, за да бъде готов за пристигането на малката.

View post on Instagram
 

Антоанет, която вече има три деца от предишни връзки, е настанила в отделна стая всяко от тях в новото жилище, което се намира в един от най-луксозните квартали на София. Пепе сподели, че това е било важно за нея при избора на апартамента, за да могат децата да имат повече пространство и личен живот, докато растат, съобщава "България днес".

View post on Instagram
 

Новият дом на семейството е оборудван по последна мода, като Антоанет и Иво вложили значителни средства, за да го превърнат в дом по мярка за себе си и семейството им. Кухнята в апартамента е голяма, за да може Пепе да се отдава на готвенето, нейна любима дейност.

View post on Instagram
 

Двойката се сгоди малко преди раждането на Беатрис и засега отлагат сватбата за следващата година. Само седмица след раждането Антоанет сподели първите снимки на новородената си дъщеря в социалните мрежи, предизвиквайки както положителни, така и отрицателни коментари сред феновете си.