Автор
Мира Маринова

Тароскоп за месец август за зодия Скорпион

Август ви носи мощна енергия на емоционално възстановяване и изцеление. Очаква ви период на освобождаване от минали разочарования и скок напред с ново чувство на надежда. Топлината и блясъкът на лятото ще ви разсеят от проблемите и ще преместят фокуса ви върху настоящия момент. Ще започнете да виждате положителните аспекти на ситуации, които някога са ви причинявали дискомфорт или болка. Бъдете все така устойчиви на предизвикателствата и готови за нови емоционални преживявания

През целия месец ще е време за възстановяване, регенерация и презареждане на батериите след труден период. Гледайте по-лежерно на живота, почивайте повече и прекарвайте време с любимите хора. Най-лошото остава зад гърба ви и сега започвате да вървите към по-щастливи дни. Тежкият товар или предателството, с които сте се сблъскали, започват постепенно да се оттеглят и вие възвръщате силата си. Август подкрепя напълно вашето издигане от пепелта. Използвайте този месец, за да възстановите психическото и емоционалното си здраве и да се отърсите от минали травми.

Тароскоп за август за зодия Везни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за август за зодия Везни

Автор Мира Маринова

Не се нагърбвайте с прекалено много задачи през август, защото имате много натрупана умора и сте на крачка от „бърнаут“. Вие сте амбициозни и смели, но не трябва успехът да бъде на всяка цена и за ваша сметка. Поставете си граници! Преценете добре точно колко товар можете да поемете, освободете се от ненужното бреме и делегирайте част от задачите. Спете достатъчно, прекарвайте повече време в почивка и не прекалявайте с отговорностите. Балансът е от ключово значение, за да се насладите пълноценно на последните дни от лятото.

В личен план ви предстои ново начало. Очаква ви огромен потенциал в любовта, емоциите и връзките. Време е необвързаните от вас да изградят дълбоки и значими връзки. Обвързаните скорпиони ще подхранят и подсилят взаимоотношенията със своята половинка. Отворете сърцето си и приветствайте любовта и радостта, които идват по пътя ви. Независимо дали става въпрос за романтична връзка, творчески порив или духовно пробуждане, август ви носи освежаваща вълна от положителни емоции и щастие.

@woman.bg Скорпиони, време е да се издигнете от пепелта 🐦‍🔥♏️ #taroskop #тароскоп #scorpio #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ tropical hawaiian(1314943) - Masaya & Yuzo