Август ще постави точка и ще стигнете до кулминацията на един етап от живота ви, за да навлезете с нови сили в друг. Стигнали сте до края на значителен цикъл и вече имате необходимата зрялост, за да постигнете завършеност. Време е да отпразнувате постиженията си, да бъдете благодарни за всичко, което ви е довело дотук и да вперите поглед в пътешествието, което ви предстои. Вселената ви насърчава да подхранвате растежа си, да разберете научените уроци и да се подготвите за новата страница, която ви очаква. Август ще приведе всички аспекти от живота ви в хармония, което ще ви помогне да разберете по-добре вашето място в света.

В кариерен план месецът ще бъде непродуктивен и ще ви донесе застой. Не бързайте да се разочаровате, вашите усилия ще се отплатят, просто процесът е малко по-бавен и тромав. Прогресът ви временно ще се отложи, затова използвайте времето, за да преразгледате подхода си към работата и отговорностите. Помислете дали не сте прекалено твърди или упорити в подхода си. Избягвайте закостенялото мислене. Опитайте да бъдете по-гъвкави, отворени за промяна и склонни на компромиси, дори ако това означава промяна на вашите планове или методи. Вселената ви съветва да си вземете отпуск, да прекарате част от месеца в почивка и да се насладите на по-леките и спокойни аспекти на лятото.

Тароскоп за месец август за зодия Скорпион
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за месец август за зодия Скорпион

Автор Мира Маринова

Тази почивка е изключително важна, защото август за вас е време за регенерация, събиране на нови сили и освобождаване от предишни проблеми и наранявания. Излизате от труден и психически натоварващ период. Безгрижието на лятото ще осигури благоприятна среда за изцеление и обновяване. Най-накрая ще се освободите от стари тревоги и ще преодолеете предизвикателства и спънки, които някога са ви се стрували непреодолими. Дайте си необходимото време, за да се излекувате напълно. Погрижете се за тялото и духа си, спете повече и прекарвайте време сред природата. Това ще ви помогне да придобиете яснота и да видите светъл път пред вас след дълъг период на объркване и трудности.

Отпускарският месец ще ви освободи от всичкото натрупано бреме и ще облекчи вашия товар. Изхвърлете всички ненужни отговорности, напрежения или натиск. Лятото е сезон на наслада и почивка и е крайно време да му се отдадете напълно. Делегирайте задачи, отказвайте допълнителна работа и премахнете всичко, което не служи на интересите ви. Време е за едно по-безгрижно и необременено съществуване. Открийте свободата си на някой плаж или в планината. Премахнете нещата, които ви задържат и изживейте пълноценно лекотата и радостта, които носи сезонът.