Автор
Ева Григорова

Натали Трифонова сяда на стола на Деси Стоянова

Кой ще вземе мястото на Деси Стоянова в Преди обед е един от най-коментираните въпроси в телевизионните среди, пише HoyNews.bg.

Според някои служители в bTV сред най-спряганите имена, които гласят за този пост е това на Натали Трифонова. Според мълвата синоптичката скоро ще спре с изявите си в прогнозата за времето и ще бъде изцяло фокусирана в лайфстайл предавания. Дискутирало се е да ѝ дадат рубрика в „Тази събота и неделя“, която да води успоредно с предаването „Култ“, но след като Деси си тръгна, видели в блондинката най-подходящата, която може да я замени.

View post on Instagram
 

Сексапилната тв звезда вече е водила „Преди обед“ на мястото на Деси Стоянова. Това се случи преди малко повече от година, по време на отпуска на титулярката. Тогава водещ все още беше Сашо Кадиев, а от екипа но шоуто бяха избрали по една дама, която да работи на мястото на постоянната му партньорка за по един ден в седмицата – общо 5 момичета.

Проектът се казваше „Сашо и ангелите“ и, освен Натали, в него се включиха актрисите Евелин Костова, Лили Гелева, Рая Пеева и Поли Недкова.

View post on Instagram
 

Скоро след това Кадиев напусна и на неговото място застана Петър Дочев. Сега се обсъжда новата екранна двойка да е Дочев и Натали.

По този начин се запазва формулата лица на предаването да са актьор и жулналист, въпреки че като журналист Трифонова не може да се мери с досегашната титулярка Деси Стоянова, пише „Уикенд“.

Ах, каква секси зебра: Натали Трифонова подлуди феновете с тези снимки от Гърция
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ах, каква секси зебра: Натали Трифонова подлуди феновете с тези снимки от Гърция

Автор Ева Григорова

През септември предаването ще представи нова концепция пред совите зрители. Очаква се да бъде заложено в много по-голяма степен на теми от областта на социалните мрежи, особено от ТикТок, като целта е да бъдат привлечени най-младите, които са най-интересни за рекламодателите.

Затова екипът щял да направи опит да пренесе ТикТок от интернет в телевизията. Щяло да се говори много повече за секс, външен вид, диети, инфлуенсъри и чалга звезди. Новият формат щял да е много по-подходящ за водеща от типа на Натали Трифонова, отколкото за бивша политическа журналистка като Деси Стоянова.

View post on Instagram