Автор
Ева Григорова

Антоанет Пепе в перфектна форма 2 седмици след раждането - буквално вече няма коремче

Няма и следа от корема на Антоанет Пепе, само две седмици след раждането. Инфлуенсърката показа кадри как е изглеждала в първия ден след раждането, което се случи на 27 юли. Тя стана майка на момиченце, което се казва Беатрис. Дъщеричката на Пепе и Иво Карамански-син се роди с перфектни мерки – 50 см. и 3,420 кг.

„Какво чудо е женското тяло! Да, физически се възстановявам бързо след ражданията ми. Благодарна съм за това, но осъзнавам, че не всички жени могат да кажат същото. И съм тук да кажа - give yourself some grace. Телата ни преминават през такава метаморфоза, за да създадат живот…и няма нищо по-ценно от това! При някои коремчето се прибира по-бавно, а други (като мен) - се борят с пигментните петна и тъга (baby blues) непосредствено след ражданията“, сподели Пепе в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

„Но всичко това е без значение, ще се справим с всичко, с различно темпо, но ще мине и това! Най-важното е, че държим в ръцете си най-безценния дар - живот, който сме създали! Затова нека се фокусираме върху всеки скъпоценен миг на контакт с нашите малки съкровища, защото те имат нужда от нашите ласки, грижа, любов и топлина, а не от перфектния ни външен вид“, продължава майката на четири деца.

Припомняме, че Ети, както я наричат близките, има още три деца от двама мъже. Две прекрасни момиченца – София и Сиена и момченце – Матиас.

Антоанет Пепе и Иво Карамански се нанесоха в нов луксозен дом, в който всяко от четирите деца си има стая
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Антоанет Пепе и Иво Карамански се нанесоха в нов луксозен дом, в който всяко от четирите деца си има стая

Автор Ева Григорова