Автор
Ива Петрова

Мадалина Геня изживя истински кошмар на летище

Последното гадже на Григор Димитров изживя истински кошмар на летище, прибирайки се в Италия. Румънката не била допусната до полета си, въпреки че имала абсолютно редовни билети.

По неясни причина красавицата е спряна от митничар заедно с малката си дъщеря и племенницата си. В продължение на един час става жестока разправия на летището пред очите на десетки други пътници, пише "България днес".

Бившата на Григор Димитров твърди, че е обиждана от служителите, които са се държали изключително арогантно с нея и децата.

На помощ се притичали приятели на Мадалина, но и те бързо са скастрени от митничарите. Румънката успява да заснеме скандалния служител и дори обмисля да заведе дело срещу него след публичното унижение.

"Този мъж малтретираше мен и децата ми!", категорична е моделката.

"Каза ми, че ще отмени полета ми, въпреки че всичко е платено. Това е ужасно поведение към две деца и жена. Моите приятели опитаха да ми помогнат, но и те бяха нападнати с обиди. С децата плачехме, а той ни се смееше в лицата. Когато се обърнах към полицията, той най-накрая ни пусна да тръгнем, след като един час плакахме пред гишето", разказа още Мадалина.

Часове по-късно Геня сподели снимки като стори в Инстаграм, на които се вижда, че тя и децата са в известен курорт.

View post on Instagram
 

Мадалина продължава да е без мъж до себе си след раздялата си с най-добрия ни тенисист. Двамата имаха страстна връзка, но тя не продължи дълго.

"С Григор сме решили да тръгнем по различни пътища. Много съм благодарна за времето, което прекарахме заедно като скъпи приятели и партньори през последните 6 години. Поради нашите натоварени графици, събития и отговорности беше най-добре да продължим напред поотделно", каза Мадалина след раздялата с Гришо, пише "Блиц".