Автор
Евелин Попадийна

За какво завиждат другите на всяка зодия?

Всички сме различни и притежаваме както дори, така и лоши качества. Астрологията винаги ни е помагала да добием по-ясна представа за себе си и за останалите. Днес ви представяме кои качества на различните зодии будят завист в другите.

Овен
Овенът е известен с това, че умее да защитава личните си права – изразява мислите, чувствата и убежденията си. Представителите на тази зодия не се притесняват от предизвикателствата и не се страхуват да преследват целите си.

Телец
За хората от зодия Телец почтеността е много важна. Телците притежават вродено разбиране за правилно и грешно, живеят според собствената си философия за живота. Благодарение на това имат верни приятели за цял живот.

Близнаци
Отстрани изглежда така, че нищо не може да сломи Близнаците. Представителите на тази зодия се славят с оптимизма си и умението си да виждат положителното във всяка ситуация. Адаптивността им буди завист в другите, а способността им да виждат двете страни на ситуацията ги прави добри съветници.

Рак
Раците умеят да разчитат чужди емоции, хората от тази зодия „усещат“ другите и техните настроения много лесно. Освен това, благодарение на съпричастността им, имат способност бързо да създават приятелства.

Лъв
Лъвовете са родени с пълна вяра в своите способности. Те са наясно с вътрешната си сила. Поради тази причина са освободени от товара на съмнението в себе си.

Дева
Представителите на зодия Дева винаги могат да намерят по какъв начин да подобрят нещо. Не се примиряват с това просто да са добри в нещо, имат нужда да са перфектни. Девите имат способност да виждат скрития потенциал и да работят неуморно, за да постигнат целите си.

Везни
Тези хора виждат доброто във всеки. Това често предразполага другите и ги кара да се доверяват на Везните. Имат способността да прекъснат разногласията с няколко думи и успокояващото си присъствие.

Скорпион
Скорпионите не се интересуват от това какво мислят другите за тях, те са независими и живеят живота си по собствени правила. Умеят да се доверяват на собствената си интуиция и преследват целите си, без значение какво смятат останалите. Представителите на тази зодия са безстрашни, откровени и почти винаги се противопоставят на натиска от страна на другите.

6 зодии, които притежават дарбата на лечители
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

6 зодии, които притежават дарбата на лечители

Автор Антония Михайлова

Стрелец
Стрелците имат свои собствени идеи за бъдещето и нямат нужда от чуждо разрешение, за да ги преследват. Хората от тази зодия знаят кога са на прав път и са наясно, че другите ще ги последват, когато разберат това. Увереността в тяхната визия и яснотата на техните цели са качества, които будят завист.

Козирог
Козирозите са известни със своята решителност и винаги получават това, което искат. Представителите на зодия Козирог процъфтяват в трудни ситуации, защото умеят да се абстрахират от негативното и да се съсредоточат върху работата.

Водолей
Водолеите са мистериозни и никога не се разкриват пред другите. Много са добри в наблюдаването на останалите и притежават изявен интелект. Водолеите са верни на себе си и не търсят одобрение.

Риби
Със сигурност няма да се учудите ако ви кажем, че представителите на зодия Риби са изключително сензитивни и макар понякога това да ги натоварва, всъщност е най-голямата им сила. Интуицията им помага да използват своите преживявания и впечатления като основа за творческа мотивация. Тези хора са родени със способността да правят неща, които резонират с останалите, което кара хората да се чувстват разбрани.