Автор
Ева Григорова

Дъщерята на Лени Кравиц го съсипа с признанието си

Актрисата Зоуи Кравиц разкри в едно от последните си интервюта за списание Esquire, че доста съжалява, че е останала да живее с баща си - рок музиканта Лени Кравиц, след като родителите ѝ се развеждат. Тогава Зоуи е била на 11 години и не е харесвала факта, че майка ѝ Лиза Боне я е възпитавала твърде строго.

„Мисля, че тя наистина беше наранена, че я оставих, за да бъда с баща ми. А той дори не беше наблизо“, казва 35-годишната Зоуи. Актрисата си спомня, че е ходила в другия край на страната, за да бъде с баща си, въпреки че преди родителите ѝ да се разведат, тя рядко го е виждала у дома, защото той постоянно е пътувал.

Сега тя се срамува, защото не е могла да оцени напълно това, което майка ѝ е искала да ѝ даде. „Иска ми се да можех да оценя това, което тя направи за мен. Тя беше толкова съсредоточена върху това да ме предпази. Защото знаеше какъв е светът“.

На 11-годишна възраст Зоуи открива пълната свобода, казва тя, защото баща ѝ постоянно отсъствал от дома. Благодарение на тази свобода тя съзрява много по-рано от връстниците си: „Не че баща ми не се интересуваше. Той просто се грижеше за други неща".

Но вкусът на свободата също бързо се вгорчава, когато Зоуи се „сблъсква с реалността“. „Като в киното: „О, мислиш, че е перфектно? Мислиш, че това е страхотно? А сега гледай какво ще излезе от всичко това“. Според Зоуи младостта ѝ не е била спокойна. „Определено съм попадала в ситуации, в които не е трябвало да бъда. Толкова ти се иска да пораснеш по-скоро, а след това порастваш и си мислиш: „О, по дяволите, каква гадост".

Да си припомним, че Зоуи Кравиц е дъщеря на Лени Кравиц от бившата му съпруга, актрисата Лиза Боне. След като се разделя с Кравиц, Боне е омъжена за Джейсън Момоа, от когото има две деца, но връзката им също приключва. Кравиц и Момоа обаче са запазили добри отношения.

Лени Кравиц на 60: Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече осъзнаваш, че всичко, което е казала мама, е истина!
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Лени Кравиц на 60: Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече осъзнаваш, че всичко, което е казала мама, е истина!

Автор Woman.bg