Автор
Антония Михайлова

Емили Ратайковски потвърди слуховете за новото си гадже: Вижте кой е той (Видео)

Емили Ратайковски и набиращият все по-голяма популярност кънтри певец Шабузи продължават да подхранват слуховете, че са двойка, пише Page Six.

Актрисата и модел бе забелязан да разговаря с 29-годишния Шабузи (чието истинско име е Колинс Обина Чибузе) зад кулисите по време на годишната лятна вечер на Z100 миналия четвъртък.

View post on Instagram
 

Друго видео пък в Инстаграм, публикувано от iHeartRadio, показва Емили, гледаща вперено Шабузи, сама сред публиката по време на изпълнението му на сцената.

View post on Instagram
 

Това се случва само ден след като 33-годишната Ратайковски бе видяна в компанията на актуалния певец в нощен клуб Musica в Манхатън, Ню Йорк. Според свидетели те пристигнали в клуба около 23 ч., като са се държали за ръце на влизане, и прекарали цялата нощ един до друг, като са танцували и са пили текила.

Преди това пък и двамата бяха на звездното парти на Майкъл Рубин за Четвърти юли, а след изпълнението на певеца на Start a Riot на Bounce Beach в Монтаук, той бил забелязан да вечеря в Сохо с приятели, включително с Ратайковски.

View post on Instagram
 

Към момента нито един от двамата не е потвърдил официално, че е обвързан, но източници твърдят, че романсът им е избухнал в началото на лятото.

Певецът в момента е на крилете на славата благодарение на песента A Bar Song (Tipsy), която оглавява класациите. Особено актуален Шабузи стана с появата си в две песни от нашумелия албум на Бионсе от 2024 г. Cowboy Carter.

Отива ѝ: Емили Ратайковски показа съблазнителните си извивки в дръзка пижама
ЗВЕЗДИ
Автор Теодор Муховски

Отива ѝ: Емили Ратайковски показа съблазнителните си извивки в дръзка пижама

Автор Теодор Муховски

Що се отнася до Ратайковски, към момента тя се води официално необвързана от 2023 г. Преди това тя бе омъжена за Себастиан Беър-МакКлард, с когото имат син Силвестър. Двамата деляха един покрив в периода между 2018 г. и 2022 г. 37-годишният Беър-МакКлард не е коментирал публично развода им. Ратайковски, междувременно, имаше връзка с Хари Стайлс и Ерик Андре, но романсите ѝ така и не прераснаха в нищо сериозно.

Наскоро тя дори отбеляза, че си е дала почивка на любовния си живот и се е посветила изцяло на сина си. Дали между нея и кънтри певеца наистина има нещо повече от приятелство, предстои да разберем.

View post on Instagram