Автор
Ева Григорова

Коя ще седне на стола на Деси Стоянова: Зейнеб или Натали Трифонова

Столът на Деси Стоянова в „Преди обед“ вече е свободен и в телевизията са готови да се „избият“ за него. Главни действащи лица в спора са Натали Трифонова и Зейнеб Маджурова.

Запознати припомнят, че отпускът по майчинство на Зейнеб вече е изтекъл и тя ще се върне на работа в bTV. Говори се, че бившите ѝ колеги в „Тази сутрин“ не я искат, вариант остава „Преди обед“, пише „Уикенд“.

Преди раждането на близначките, Маджурова водеше доста спорна откъм рейтинг рубрика в „Тази сутрин“ и ходеше на работа само в петък. Като канеше по собствено усмотрение гости за интервю. Още от първата ѝ поява зрителите скочиха, че мястото ѝ не е там. Тогава тя излезе в майчинство, но сега е време да се завърне, тъй като близначките са родени през лятото на 2022 г. и тази година стават на 2. Не е ясно каква точно е дата им на раждане, тъй като телевизионерката я крие, но запознати споделят, че е някъде през август, следователно младата майка ще се върне на екран през септември.

View post on Instagram
 

Навремето тя бе назначена от Антон Хекимян, но той вече не е част от телевизията, все пак едва ли ще уволнят Зейнеб, тъй като законът я пази, докато децата навършат 3 години. Медията обаче не е длъжна да я върне на старото ѝ работно място в „Тази сутрин“.

View post on Instagram
 

Очакванията са, че тя ще е една от претендентките, които ще се явят на кастинг за мястото на Деси Стоянова, не се знае обаче дали ще ѝ е удобно да ходи на работа всеки ден, тъй като е с три малки деца - близначките са едва на 2 години, а каката още няма 5. Въпреки това туркинята искала да „се пробва“ за „Преди обед“ и не крие, че обича телевизията и работата пред камери ѝ липсва.

View post on Instagram
 

За момента фаворитка за мястото е Натали Трифонова, но Зейнеб няма да се даде „без бой“. Според нея тя се вписва по-добре в профила на Деси Стоянова, която също е майка и съвместява работата и гледането на деца. Зрителите обаче я възприемат като глезла и не биха могли да видят в нейна достойна наследница на Стоянова.

Секси дама: Порасналата Крисия се щракна на красив залез в Гърция
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Секси дама: Порасналата Крисия се щракна на красив залез в Гърция

Автор Ева Григорова