Автор
Ева Григорова

Ален Делон събра воюващите си деца в последния си час

В последния си час Ален Делон събра воюващите си деца, които са в съдебни битки помежду си за наследството още докато звездата бе сред живите.

Актьорът си отиде в на 18 август в имението си в Души край бреговете на река Лоара. Семейството му написа, че си е отишъл мирно, заобиколен от обичащите го деца Ален-Фабиен, Анушка и Антъни, както и любимото му куче Лубо.

Ален Делон
Ален Делон

През 2019 г. актьорът получи инсулт, който бе хванат навреме от лекарите. Отиде да се възстановява в Швейцария. През 2021 г. обаче в интервю той изненада всички, обявявайки се за евтаназията и заявявайки своето желание да си отиде от този свят именно чрез нея. Тогава синът му Ален-Фабиен обяви, че думите на баща му не са правилно разбрани и това са цитати от книгата на другия син Антъни, които се отнасяли за философски размисли на татко им.

Тогава се намеси и сестрата Анушка. Тя взе татко си от Швейцария и го заведе в имението Души, където многократно е заявявал, че се чувства най-добре. Според Анушка братята ѝ се опитвали да съкратят дните на баща им. Така братята се изправиха срещу нея и започнаха съдебни битки.

Жените в живота на Ален Делон
НОВИНИ
Автор Антония Михайлова

Жените в живота на Ален Делон

Автор Антония Михайлова