Автор
Ева Григорова

Сблъсък в попфолка: Преслава и Рени с еднакви дрехи

Нов скандал се заформя в попфолк средите. Става дума за Рени и Преслава, които за втори път повтарят тоалетите си, забелязаха фенове. Тепърва предстои да станем свидетели и на техните реакции.

Оказва се, че стилист е на път да скара двете изпълнители. За пореден път Преслава „краде“ визия на Рени, пише show.blitz.

Преслава плагиатствала тоалет от Рени за първи път миналата година. В клипа на дуета си „Спомени“ с гръцкия изпълнител Аристос се появява със златна рокля, с която същата година Рени е заснела фотосесия.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Във видеото си към новата песен, Преслава е копирала визията на своята колежка от видео, което Рени е заснела миналата година.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

„Как може да има такива стилисти, които не проверяват кой преди тях е вземал дадения тоалет. Излагат изпълнителите. Вероятно Преслава няма вина, но тя ще обере пешкира заради някой, който не си е свършил работата, а му е било платено“, пишат феновете.

Излизат и доста въпроси – С един стилист ли работят? Преслава копира ли съзнателно Рени? Рени ще се разсърди или ще се зарадва? – можем само да гадаем и да очакваме техните реакции.

Заплахите за убийство срещу Дара Екимова продължават
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Заплахите за убийство срещу Дара Екимова продължават

Автор Ева Григорова