Автор
Ива Петрова

Георги Христов откровено за любовта и най-голямата загуба в живота си

Георги Христов, който е известен със своята дискретност относно личния си живот, неотдавна сподели неочаквано откровение пред списание Biograph. В интервюто той разкри, че е намерил любовта, споделяйки: "Има човек до мен, който ме прави безкрайно щастлив. Човек, който ме зарежда и когото обичам. Казвам "Обичам те" всеки ден многократно, защото утре може да е късно".

Въпреки това, певецът предпочита да пази своята връзка далеч от публичното внимание, считайки личния си живот за нещо интимно и неподлежащо на обществен интерес. Той изразява раздразнение от въпроси, свързани с липсата на деца в живота му, подчертавайки: "Нито съм сирак, нито съм подхвърлено дете. Имам чудесно семейство, имам прекрасни племенник и племенница".

Христов сподели, че най-тежкият момент в живота му е бил загубата на майка му преди седем години. Тази загуба го е белязала дълбоко, като преди всеки концерт той мислено се обръща към нея с думите: "Майко, пея за теб и за всички души, които ще ме слушат от оня свят."

Изпълнителят разкри и подробности от ежедневието си, включително сутрешната си рутина и подготовката преди концерти. Интересен факт е, че той не следва типичните практики за грижа за гласа, а вместо това консумира студени напитки преди изява.

Относно сценичното присъствие, Христов споделя: "Аз преди концерт умирам. На всеки концерт умирам - без значение къде, пред колко хора. Който ми каже, че не се притеснява, преди да излезе, значи си е сбъркал професията и трябва да приключи моментално с нея."

Певецът говори и за взаимоотношенията си в музикалните среди, споменавайки близкото си приятелство с Нели Рангелова. Той обаче не крие, че има и колеги, към които изпитва негативни чувства: "Допускал съм много греши, но се уча от тях, а от някои дори не се и уча и ги повтарям многократно. Както искам да ми прощават тези грешки, така искам и мога и да прощавам, но не го правя до безкрайност. Аз прощавам един път. И после забравям, че тези хора съществуват. Аз не мога да мразя, аз презирам. Омразата е чувство. Има хора, които презирам и в моята гилдия има няколко такива".