Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, септември е изпълнен с динамика за вас и носи много нови идеи и възможности

Скъпи Близнаци, септември е изпълнен с динамика за вас и носи много нови идеи и възможности. Предоставя ви се идеална възможност да постигнете пробив в кариерата или да си намерите добре платена работа. Ще получите много добра възможност да спечелите повече пари. Ако това означава, че трябва да работите повече или да смените работата си, тогава помислете за всичко много внимателно. Ще трябва да се справяте във всички ситуации и това важи особено за финансите.

Ще бъдете много общителни и комуникативни, което ще ви помогне да създадете нови контакти и връзки. На бизнес фронта бъдете готови за предизвикателства и корекции. Вашата креативност ще бъде оценена, но внимавайте как ще организирате времето си, за да свършите всичко успешно. Способността ви да почувствате това, което е необходимо в даден момент, ще бъде много полезна. Финансово бъдете внимателни - въпреки че възможностите са многобройни, избягвайте импулсивни разходи и се опитайте да планирате всичко предварително.

Обърнете внимание на диетата и хидратацията си. Дейностите, които ви правят щастливи, ще ви помогнат да поддържате положителен дух.

Ще има и напрежение в партньорството, и малко по-спокойни периоди. Ще се справите най-добре, ако разрешите проблемите още от самото начало. Този месец носи много красиви неща, ще излезете от еднообразието, в което сте били дълго време. Пред вас идват добри шансове. В емоционален план всичко ще е наред през този месец. Сега сте подкрепени от специални енергии, но трябва да се съсредоточите само върху онези неща, които са важни за вас. Съсредоточете се първо върху семейството, защото това е правилното нещо. Сега ще се справяте по-добре в определени ситуации. Съдбата винаги възнаграждава тези, които наистина се стараят.

Скъпи Телци, през септември ще се почувствате вдъхновени
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Телци, през септември ще се почувствате вдъхновени

Автор Астролог - Ивелина Пенчева