Автор
Веселина Петрова

Мъжете от тези три зодии ще направят всичко за вас

Ако сте спечелили сърцето на мъж от една от тези три зодии, можете да бъдете спокойни. Той ще бъде ваша опора, радост, ще се жертва за вас. Ще ви обича и ще задоволява всичките ви капризи.

Козирог

Тъй като Козирозите са рационални, те може да изглеждат студени и недостъпни, но всъщност са много чувствителни. Ще ви защитават до самия край. Ще бъдат винаги до вас, независимо от какво се нуждаете. Връзката с Козирог ще ви накара да се чувствате така, сякаш сте само двамата и целият свят е срещу вас, а вие не искате нищо повече от това.

Риби

Рибите обичат страстно и завинаги. Дават сърце и душа за партньора си. Ще направят всичко възможно да се почувствате желани, спокойни, уверени. Ще изслушват оплакванията ви, ще се радват с вас на успехите ви. От мъжът Риби ще получите безусловна любов. Той ще ви подкрепя така, че вие да развиете своите най-добри и печеливши качества.

Близнаци

Въпреки че имат репутацията на непостоянни, те ще дадат всичко от себе си за човека, с когото искат да имат бъдеще. Ще отделят време, за да изслушат какво иска партньорът им и ще направят всичко възможно, за да задоволят желанията му, дори и невъзможните. Като любители на изкуството и ученето, те ще ви придружават на излети, на изложби и изобщо на всички събития, които могат да ви заинтересуват. Близнакът ще бъде вашият най-добър приятел и спътник.